Adını Sen Koy İkinci Sezon İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 11:34
8

Adını Sen Koy dizisinin ikinci sezonu izlendi mi? Adını Sen Koy dizisinin yeni sezondaki reytingleri nasıl? Adını Sen Koy yeni sezon beğenildi mi?

Geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve günlük diziler içinde en fazla izlenen dizi olan Adını Sen Koy, Star Tv’de yayın hayatına başladı. Dizinin Star Tv’ye geçmesi bazı izleyicilerin tepkisine neden olmuştu. Özellikle diziyi yurt dışından takip edenler yalnızca TRT 1 kanalını izleyebildikleri için kanalın Star Tv’ye geçmesinden dolayı üzülmüşlerdi.


Adını Sen Koy Yasemin Diziden Neden Ayrıldı?


Star Tv ekranlarında dizinin saati ilk önce 13.00 olarak belirtilmiş, bu da Adını Sen Koy dizisini izleyenlerin eleştirisini almıştı. Star Tv, izleyicilerin yorumlarını dikkate alarak diziyi 17.15’te başlatma kararı aldı. Bu karar da izleyicileri sevindirdi.

Ömer ve Zehra’nın aşklarıyla dolu olan ikinci sezonun ilk bölümü izleyicilerden tam not aldı. Yapılan yorumlar sayesinde Ömer’in yeni halinin izleyicinin hoşuna gittiği anlaşılıyor.

Adını Sen Koy dizisinin ikinci sezon fragmanları bile Star Tv’nin resmi internet sitesinde 30bini aşkın kez izlendi. Fragmanın diğer yüklendiği sitelerde de dizi için yoğun bir ilgi oluşmuştu. Bu nedenle dizinin ilk bölümüyle reytingler anlamında iyi bir yerde olacağı düşünülüyordu.

Adını Sen Koy dizisi geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanırken reyting sıralamasında 20 ile 30. sıralar arasında yer alıyordu. Yeni kanalında yayınlanan ilk bölümü ile de 20. sırada yer alan Adını Sen Koy, bu başarısını ilerleyen günlerde daha da arttıracaktır.

Adını Sen Koy Dizisi Resmi Reyting Sonuçları

Adını Sen Koy dizisi kendisi ile aynı saatlerde yer alan Esra Erol’un sadece bir gerisinde yer alırken diğer programları gerisinde bırakmayı başardı. Belki daha da önemlisi Star Tv’nin uzun soluklu günlük dizisi Beni Affet’i de geride bıraktı.


Adını Sen Koy Sabah (Hande Cömertler) Kimdir? Kariyeri-Hayatı


 

8 YORUMLAR

  1. Ewet çok daha güzel gecengiz bölüme göre ☺amaan ii ki yasemin gitmiş uyuşuk uyuşukluk rolü. Bak sabah ne kadar da enerjik ve eglenceli☺. Bu arada sabah da dizinin tekrarları oluyo 10 gibi☺

  2. Admin reytingler açıklanmış. Adını sen koy yeni sezonun ilk bölümü ile 2.02 reyting almış ve 20. Sıradaymis. Sezon finali bölümüde 2.08 reyting almıştı. En güzelide star tv’nin kaç sezonluk dizisi beni affet’i geçmiş. Haahhaaha:-) yaşasın 🙂 🙂

Comments are closed.