Adını Sen Koy Dizisi Nezaman Bitecek Final Tarihi Belli mi Kaçıncı Bölümde Bitecek?


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 17:01
109

Adını Sen Koy Dizisi Ne zaman Bitecek Final Tarihi Belli mi Kaçıncı Bölümde Bitecek?

Trt1 ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen Adını Sen Koy Dizisi her kesimden izleyicilerle yoluna devam ediyor. Son haftalarda reytinglerde de yüzü gülmeye başlayan dizinin ünü Azerbaycan’dan Türkmenistan’a, İran’dan Almanya’ya kadar tüm dünyaya yayıldı. Trt’nin de yüzü ilk defa bir gündüz kuşağı dizisinde bu denli gülüyor. Öncelikle tüm dizi ekibini bu konuda tebrik ediyoruz..

Reyting sıralamasında 20. sıralara kadar yükselen ve oldukça farklı ve büyük fan sayfaları olan dizinin Sevim karakterinin diziden çıkması, Ömer karakterinin Zehra ile olan münasebeti, Mehtap Yener Alev ve Funda gibi kötü karakterler, tekrar sahnelerinin çok fazla olması ve akışının yeterli olmamasından dolayı kısa süre sonra final yapacağı hatta erken final kararının bile alındığı söylense de resmi bir gelişme olmadığı için bu tür dedikodulara pek itibar etmiyoruz.

Çünkü dizinin yapımcısı olan Birsel film (daha sonra Karamel Film) ile Trt arasındaki 200 bölümlük anlaşma için anlaşılmış ve sözleşmesi bulunmakta.. Zaten Trt genel yapı olarak dizileri kolay kolay yarı yolda bırakmaz. Öyle bir kanal değil. Ancak gelişen yayın stratejileri ve reklamcılık anlayışı ile karşılıklı olarak sözleşmeyi bitirirler mi orasını bilemiyoruz. Ancak görünen o ki şimdilik dizi oldukça iyi gidiyor. Bitmesi için de hiç bir sebep yok. Ancak dizi bir takım düzeltmeler yaparsa kesinlikle daha çok izlenecektir.

Örneğin Ömer ve Zehra sahneleri gittikçe daha romantik hale gelmesi, dizideki kötü karakterlere ayrılan zamanın Ömer ve Zehra’ya, Ayşe ile Nihat’a ve Leyla ile Demir gibi ikililere ayrılması izlenme oranını kesinlikle artıracaktır.  Çünkü toplum olarak yeteri kadar kötülük görüyoruz gün boyu, bir de izlediğimiz dizilerdeki kötü karakterler içimizi iyice karartıyor. Bu sebeple güzel gelişen güzel ve romantik sahneleri olan Adını Sen Koy kesinlikle daha fazla izlenecektir..

Adını Sen Koy Dizisi Ne zaman Bitecek Final Tarihi Belli mi Kaçıncı Bölümde Bitecek?


Adını sen Koy dizisi
yapılan sözleşme gereği 200 bölüm süreceği gelen haberler arasında olsa da dizi 180.bölümde sezon finali yapacağı haberlerini aldık. Fakat dizi yeni sezona başlayınca biz 200 bölümden daha fazla süreceğini tahmin ediyoruz. Çünkü dizinin seveni ve takip edeni oldukça çok. Hatta dizi tam akşam saatlerine denk geldiği halde bayanların yemek ve öğrencilerin okul çıkış saatleri ile çakıştığı halde böyle, eğer birde zamanlaması daha erken yada akşam saatleri 20.00 -21.00 arası olsa kesinlikle çok daha fazla izlenir..

Bu arada eğer dizimiz 180. bölümde bitecek. Mayıs ayına kadar yayın yapıp Mayısda final bölümü yayınlanıp veda edeceği söyleniyor. Ancak biz bu sezon Adını Sen Koy dizisinin Sezon finali yapacağını önümüzdeki yıl 2017-2018 de kaldığı yerden yeni sezonu ile devam edeceğini öğrendik. Yeni Sezona Eylül ayı gibi başlayacağı gelen haberler arasında

 

Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları <<< Tıklayınız

 

Adını Sen Koy Ömer 2. Sezon Ayrılacak mı? Hangi Dizide Oynayacak?>>> TIKAYINIZ

 

Adını Sen Koy Zehra(Hazal Subaşı) 2. Sezon Var mı Yok mu? Hangi Dizide Oynayacak?>>> TIKLAYINIZ

109 YORUMLAR

  1. Lutfeeeeeen diziyi trt1 kaldirmayin yalwaryorum biz turkmenistanly bizde star yok. Cok izleyijileri kayb edyorsunuz cok uzguniz.(((((((

Comments are closed.