Adını Sen Koy Çetin’in Evine Gelen Kim Zehra mı yoksa Ömer mi?


Güncelleme: 7 Kasım 2017 : 19:24
0

Çetin Cananı araç olarak kullanıp Zehra’yı ulaşma cabaları sonuç vermiş ve Zehra’yı kandırıp evine çağırmıştır. Zehra ile ilgili pis planları sonuç verdiğinde çok kötü şeyler olacaktır. Sadece Zehra ve Ömer’i ayırmakla kalmayıp aynı zamanda Ömer’i bir cinayete sürükleyebilir. Ömer ve Zehra’yı çok kötü şeyler beklemektedir. Zehra yine fevri hareketlerinin sonucunda hem kendi başını hem de Ömer’in başını yakacaktır. 

Adını Sen Koy 213. Bölümünde sürpriz bir sahne bizleri bekliyor. Çetin eve Zeynep’i beklerken Ömer mi gelecektir? Yoksa Canan mı gelecektir? Yada her şeyi Ömer’e anlatan Zehra, Çetin’e Ömer’i mi göndermiştir. 

Zeyra evde Ömer’le görüştükten sonra evden çıkmıştır. Tek başına Çetin’in evine gitmiş ve orada Çetin’le evde bir süre vakit geçirecektir. Çetin cebindeki ilaçla Zehra’yı bayılmak için fırsat kollar. Ancak beklediği olmaz ve bir şekilde Zehra evden uzaklaşaraktır. Tabi Çetin az da olsa görüntü almıştır. Ve o görüntülerle Zehra’yı tehdit etmektedir. Zehra ise her şeyi Ömer’e anlatıp anlatmakta kararsızdır.