Adını Sen Koy Çetin Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 09:17
0

Ömer ve Zehra’nın zorlu aşklarını konu alan Adını Sen Koy genç simalarla yoluna devam ediyor. Dizinin yeni sezonu Star tv’de ekranlara geliyor. Diziye her geçen gün yeni isimler dahil oluyor. Dizide Çetin karakterini canlandıran oyuncu da bu isimlerden birisi. Çetin karakteri kimdir? Gerçek adı ne?

Dorukcan Özgüler 1992’nin Ağustos Ayının 8’inde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul’da ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Aydün Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünü bitirdi. Üniversite yıllarında merak saldığı oyunculukla ilgili ilk önce kısa oyunlar yazdı ve oynadı. Daha sonra çeşitli sanat merkezlerinde tiyatrolarda rol almıştır.

2013 yılında bu işi profesyonel anlamda yapma kararı almış ve Mint Akademi’de oyunculuk eğitimine başlamıştır. Yasemin Çonka, Serhat Kılıç ve Cenk Sözeri gibi isimlerden eğitim almıştır. ‘Cadı Kazanı’, ‘Düğün’, ‘Sevim Taşan Benim’ gibi oyunlarda rol alan genç oyuncu daha sonra Merdiven Baba isimli sinema filminde de rol almıştır.

Bir çok senaryo ve öykü kaleme almıştır. Senaristlik eğitimi de alan genç oyuncu çok yönlü bir oyuncu olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk kamera önü tecrübesini Mayıs Kraliçesi isimli dizide almıştır. Şimdi ise Adını Sen Koy isimli günlük dizide rol almaktadır.