Adını Sen Koy Canan Kimdir? Yaşı-Boyu-Gerçek Adı-Kariyeri


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 12:42
0

Adını Sen Koy Star Tv ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Sevilen günlük dizi oyuncu kadrosunu da takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor. Diziye yeni girecek olan Canan karakteri de bu güçlü isimlerden birisi. Adını Sen Koy Canan Kimdir? Yaşı-Boyu-Gerçek Adı-Kariyeri

Dizide Canan karakterini canlandıran oyuncumuz Günce Mutlu’dur. Günce Mutlu, 1 ocak 1989 doğumludur. 2004-2007 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2007-2010 yılları arasında Günce Mutlu Haliç Üniversitesi’nde Oyunculuk bölümünü kazanmış ve eğitimine devam etmiştir. Yetenekli oyuncu Mega Menajerlik ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Oynadığı diziler; 2010 ve 2013 yılları arasında Farklı Desenler’de 3 sezon, Çocuklar Duymasın’da 3 Sezon oynamıştır. Yine aynı yıllarda Türkün Uzayla İmtihanı ve Babam Sınıfta Kaldı isimli dizilerde de oynamıştır. Becel yağları reklam filminde oynamıştır. Neva isimli sinema filminde de rol alan Günce Mutlu kendisini gidirek geliştiren bir oyuncudur. Gözleri Ela olan güzel oyuncu 161 cm boyunda ve 44 kg ağırlığındadır.

Canan karakteri Zehra’nın halasının kızıdır. Zehra’yı kıskanmaktadır. Zenginlik onun ulaşmak istediği en önemli kriterdir. Ömer’in zenginliği Canan’ın başını döndürmüştür. Zehra’nın mutlu olmasından dolayı memnun görünse de aslında içten içe Zehra’yı kıskanmaktadır. Dizinin önümüzdeki bölümlerinde Zehra ve Ömer için tçok tehlikeli birisi olacaktır. Ömer ve Zehra aşkına engel olmak isteyen bir karakterdir.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla