Adını Sen Koy 28-29 Kasım Özetleri 227. 228. Bölüm Özetleri


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 19:10
1

Adını Sen Koy 28-29 Kasım Özetleri 227. 228. Bölüm Özetleri. Yeni hafta Zehra’nın mücadelesine sahne oluyor. Çekincen ve kendini hep firenleyen Zehra bu hafta kendini mücadele eden, aktif ve gayet açık sözlü bir Zehra’ya dönüştü. Ömer’in yanlış anlamısına karşı bu sorunu çözeceğene inanan Zehra oldukça aktif bir rol üstleniyor. Bu hafta ve belkide önümüzdeki haftalar mücadele eden ve Ömer için savaşan bir Zehra izleyecez. Adını Sen Koy 227. 228. Bölüm Özetleri, Adını Sen Koy 28-29 Kasım Özetleri, haberler, tüyolar ve fragmanları sitemizden takip edebilirsiniz.

Tabi akıllarda ki en büyük soru işareti şu; Ömer Zehra’ya kızgınken, hatta ortalığı yıkıp parçalayacak kadar, kendisini kaybedip masa sandalye demeden yıkacak kadar öfkeliyken nasıl öyle bir mektup yazar. Sizde bunu merak ettiniz değil mi? Evet bunun cevabı haberimizde. O mektubu Zehra’ya yazan elbette Ömer değil. Ömer’in ağzından başka birisi yazıyor. Peki neden?

Gelen bir tüyoya göre Ömer kaçırılır ve Ömer’in ağzından birisi Zehra’ya mektup yazar. Zehra ise bunu Ömer’in yazmayacağını düşünür ki öfkeli Ömer’in böyle bir şey yapmayacağından emindir, ve Zehra Ömer’e bir şey olduğunu anlar. Ayrıntılar ve diğer tüyolar devam edecektir. Sizler yeni hafta ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Ömer’in başına ne gelecek? Ömer’i kim kaçırmış olabilir. Bu arada Ömer’i kaçıran kişi Pilot isminde yeni bir karakter. Diziye bu hafta veya önümüzdeki hafta dahil olacak. Adını Sen Koy Pilot Karakteri kimdir? Hangi oyuncu canlandıracak diye merak edenler ilgili haberimizi buradan okuyabilir.


Adını Sen Koy 230. Bölüm Özet ve Tüyoları 1 Aralık Haftanın Finali<<<tıkla


Diğer taraftan Zehra’nın yaptığını tasvip etmeyenler de var. Örneğin Ömer’in o kadar hakaretine karşı Zehra’nın her şeyi unutup Ömer’i yeniden kazanmasının çok yanlış olduğunu söyleyenler var. Bu konu hakkında da sizler ne düşünüyorsunuz. Sizce Zehra yanlış mı yapıyor. İlgili yorumu aynen altta paylaşıyoruz.

“O kadar yorum arasından en beğendiğim Zehranin yaptığının doğru olduğunu söylemeyen arkadaşın yorumu hakikaten de öyle yani ben anlamıyorum ya Zehra nasıl bu kadar kendini küçük düşürebiliyor pess  ben bana onca hakaret eden bana inanmayan en ufak bi şüphe duyup bakın dikkat çekiyorum şüphe duyup beni suclayan hakaret eden aşağılayan bi adamın peşinden koşacağım onu öpeceğim oldu başka kimse kusura bakmasın da saçmalığın daniskası yani ya bu adam ilk sezon kızın namusuna dil uzatmis para avcısı olarak görmüş ki halen görüyor bide hala böyle bi adamla evli vede kalmaya çalışıyor vallahi pess hatta tek kelimeyle iğrenç Zehra tek kelimeyle salaksın Ömer sende iğrenç adamın tekisin bide Kereme bak senden bin kat daha iyi”

Zehra ise Ömer’e neler olduğunun peşini bırakmayacaktır. Ömer’in evlilik yıl dönümünü ise unutması konakta gerilime yol açar. Zehra’ya gelen çiçeklerinde sahibi Cevriye Hala’dır.

Diğer taraftan Asya’nın dram öğretmeni Müge ise kafasındaki şeytani planı yavaş yavaş uygulamaya sokmuştur. Amacı Asya’yı ortadan kaldırıp, Nihat’ın aklını çelip onu elde etmektir. En son ki Asya’nın balkondna düşmesi ise an meselesidir. Asya düşecek mi? Asya’ya bir şey olacak mı? Müge harekete geçmiş, Konak’ta tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Kerem, kendisinin bile itiraf edemediği duygularıyla nasıl baş edecektir?

https://www.youtube.com/watch?v=5Mel44e4XB0

1 YORUM

  1. Iyi günler Admin. Yine bir bilgi ile karşınızdayım. Dizimize kötü bir karakter daha katılmış. Piton isimli bu oyuncu Ömer’i kaçıranlardan biri. Çetin’in arkadaşı olduğunu düşünüyorum ben açıkçası. Piton karakterini de Ulvi Yiğit canlandırıyor. Dizimize 233. Bölüm ile dahil olmasını bekleniyor. Şimdi Ulvi Yiğit’i yakından tanıyalım. Ulvi Yiğit 2 Ağustos 1984 tarinde Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. Daha önce birçok film ve dizilerde boy göstermiştir. Bahtiyar Ölmez dizisinde Cemil,Içerde dizisinde Talip,Arka Sokaklar dizisine Samir karakteri gibi birçok kötü rolü başarıyla canlandırmıştır. Benden bu kadar admin. Gerisi sende. 🙂

Comments are closed.