Adını Sen Koy 24. Hafta Tüyoları (27-28 Şubat ve 1-2-3 Mart)


Güncelleme: 23 Şubat 2017 : 21:23
7

Adını Sen Koy 24. Hafta Tüyoları (27-28 Şubat ve 1-2-3 Mart) tarihlerinde yeni bölümleri ile trt1 ekranlarında devam edecek. Sevilen dizide yaşanacak tüyoları sizlere tüm sitelerden önce vermek istiyoruz.. Adını Sen Koy 24. Hafta 116. Bölüm ile 120. Bölüm arasındaki Tüyoların tarihi (27-28 Şubat ve 1-2-3 Mart) arası olacak. İşte tüyolarımız….

Adını Sen Koyda yeni haftada Leylanın teyzesi Şükran karakteri dizimize dahil oldu. Şükran karakterini …….. canlandırıyor. Şükran Teyze Leylaya Tayfun ile Demir arasında seçim yapmasına yardımcı olacak. Leyla Şükran Teyzesi sayesinde bu konuda daha sağlam daha doğru karar verir.

Adını Sen Koy 116. bölümde Yenerin hapishanede intihar haberi hem Zehra hem de Ömer cephesinde şok etkisi yaratacak. Yener neden intihar etmek istedi? Neden kendini öldürdü? Diye merak içerisinde koşuşturan Ömer ve Zehra aynı zamanda vicdanen çok rahatsız olmuşlardır.

Çünkü Yenerin Ömeri kolundan vurmasından sonra şikayetçi olup hapis yatmasına sebep olan Ömer ve Zehra’dır. Onların imzasıyla şikayetçi olmaları sebebiyle Yenerin hapis yatacağı kesinleşmişti. Mehtapın getirmiş olduğu son haberler abisinin hiç hoşuna gitmedi ve Ömer ile Zehranın kesin olarak evli olduklarına ikna olunca bu acıya daha fazla dayanamayıp intihar etti.

Hastane morguna kaldırılan Yener karakterini canlandıran Musab Ekici dizi icabı ölerek dizimizden ayrılmıştır. Yenerin ölmesiyle Mehtap kudurmuş hedefindeki Ömer ve Zehra’yı tehdit ederek onları öldüreceğini büyük bir kin ve nefretle haykırmıştır. Sizce Mehtap Ömer ve Zehra’ya ne yapacak?

Yasemin kendini Fikretten kurtaran Ömeri ablasıyla konuşurken görmüş ve aralarında ilişkiyi merak etmiştir. Acaba kendini kurtaran bu kahraman adam ablası ile sevgili miydi? Niçin mahalleye evlerinin önüne kadar gelmişti? Yasemin bu şüphelerle düşünceye dalmışken Salim Babada kızlarıyla ilgili derin düşüncelere dalmıştı.

Başı bir türlü beladan kurtulmayan Salim Baba’yı bekleyen yeni tehlike nedir? Fikretten zor bela kurtulan Yasemin Koray’la görüşmeye devam edecek mi? Funda yeni bir planla Yasemin’i zor duruma düşürmek isteyecek ancak başarılı olamayacaktır.

Adını Sen Koy 117. bölümde Alev yine boş durmaz. Alev Ömerin başında geçenlere bir anlam verememekle birlikte ne yapıp ne edip Zehrayı konaktan ve Ömerden uzaklaştırmanın derdine düşmüşken Mehtap ile birlikte hangi hain planı yapacak? Mehtap’ın abisinin ölümünden sonraki nefretiyle Alevin Zehra’ya güttüğü nefret birleşince nasıl bir plan ortaya çıkar?

Ömer Zehraya aldığı kolyeyi Zehranın takmasından dolayı çok mutludur. Zehra aslında Ayşe için bu kolyeyi taktığını söylese de Ömer’e karşı çok farklı duygular hissetmektedir. Ayrıca kardeşi Yasemini ölümüne kurtardığı içinde minnet duymaktadır. Ömerin sürprizinden sonra haftanın sonunda Zehra’nın da Ömer’e bir hediyesi olacaktır. Sizce Ömer’e alacağı hediye ne olabilir? Sizlerde yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.. Yeni tüyolar geldikçe konumuz güncellenmektedir.

7 YORUMLAR

  1. Zehra ile Ömer birlikte mutlu olsunlar yeter.Ya şu Mert nereden çıktı şimdi ???!!! Of bu Mehtabı öldürmek bile az

  2. Aynen katılıyorum. Bıktık Yener, alev,Mehtap entrikalar. Sevim gitti kurtulduk.diğerlerinin oyunları ortaya çıksın, Zehra gerçek ailesini öğrensin. Aynı döngü içinde bir dizi oldu.izlerken gerçekten sıkılmaya başladım.

  3. Sayin senarist bu ne sacmaliktir ki yeni duzelen omerle zehranin arasini acmak ne demek bu kadar sacmalik olmaz artik silahlar siddet ne bu ya salim efendi yasemine tavir yapacagina zehraya gercekleri anlatsin guzel kizim demekle is yurumuyor biktim su mahalleden gercekten seyrediliyor diye kabak tadi verdiniz yine bu hafta zehrayimi kaciracaklar bu sacmaliklara son verin seyrediyorum guzel gelismeler olsun dedikce zehrayi eski zaman kiyafetlerinle gormekten fenalik geldi artik su kizin giyim cizgisini degistirin bir havasi olsun yenere uzulurmus bunumu yaptiracaksiniz zehraya omer ilk zamanlardaki gibi suphe sakin boyle geri sahneler olmasin herkes ileri gider sizde yenerin zehranin omerin ilk bolumlerine dondunuz alakasiz isler kendinize gelin ya insanlarin sabrinida zorlamayin isterseniz zehraninda kiyafetlerini acilen degistirin 24 hafta sacmaladikca sacmaladiniz helal olsun cevriye hanima tayfunun yapamadigini yapiyor en azindan konakta artik su zehrayida konaktaki yasamini hareketlendirin

  4. adını sen koy dizisinin geçen haftaki bölümlerini beğendik.yaşadığım mahalleye bu diziyi ben duyurdum.Mükafat olarak ÖMER VE ZEHRA artık birbirlerine sevdiklerini söyleseler…

  5. Başka bir sitenin tüyolarında Leyla’nın teyzesinin Omerle ilgili Leyla’nın kafasını bulandiracagi yazıyordu. Sayın senarist umarız ki böyle bi ahlaksizlikgerceklesmez.14 subat sevgililer gününün kültürümüze aykırı olmasından dolayı es geçtiniz, böyle bir ahlaksızlığa onay vereceksiniz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye adama sorarlar.Sakin ha sakın ha leyla nokta kadar bile aklından geçirmesin Ömeri. Vay efendim Zehrayi kıskandırmak içinmiş…Bırakın allah aşkına. ..başka kıskançlık bulamadınız. ..Eğer leylaklını bulandiracaksa ona Demir gibi karakterli değerli bir adamı ya da Tayfun gibi şerefli Türk polisini de peşinde gezmekten alın. ..Leyla ya Zehranin abisi ,Sevimin oğlu Sinan yakışir.Zaten kafası karışık. ..Yeter ettiği naz,bulunmaz hint kumaşı oldu yetsin gari

  6. Alev ve mehtaptan bıktık bu diziyi güzel sakin bir aşk hikayesi diye izliyoruz artık ikisine bir sevgili bulunca onla rda sevda peşine düşüp Zehra ve Ömer’i bıraksın Leyla da demirle yüzük taksın Nihat a Zehra ve Ömer herşeyi anlatsın 3 çü birlikte Ayşe’yi iyileştirme savaşı versinler bu arada aşk oldun aşk sıkılmaya başladık aksiyon öbür dizilerde yeteginve var ve bıktık burda güzel bir aşk izleyelim bir de Zehra artık düzgün giyinsin o krem rengi elbiseyi yönetmen çok aramıştı herhalde ne çirkin giyiniyor

Comments are closed.