Vuslat Dizisi TRT’nin Yeni Bombası Olacak!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:53
0

Vuslat Dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Seyircilerin yaptıkları yorumlara göre dizinin tek bir dakikası bile sıkıcı bir biçimde ilerlememiştir. Ülkemizde dizilerde genel olarak sahnelerin uzatılması seyircilerin dizilere karşı motivasyonu kaybetmesine sebebiyet verir. Bir TRT dizisi olan Vuslat yapımında bu tür uzatma ya da zorlama sahnelere kesinlikle yer verilmemektedir.

Kadir Doğulu’nun Yeni Parlama Noktası

Yapımın en dikkat çeken oyuncularının başında Kadir Doğulu gelmektedir. Oyuncunun geçtiğimiz sezonlarda yer aldığı 2 yapımının yayından kaldırılması hem sanatçının hem de hayranlarının hayal kırıklığına uğramasına sebebiyet vermiştir. Devrim Özkan  ve Ümit Kantarcılar  gibi isimler de Kadir Doğulu’nun rolleri paylaşacağı isimlerdir. Bu isimlerin her birinin oyunculuk kalitesi bakımından kusursuz olması kişileri ayrıca memnun etmektedir.

TRT dizilerinde yüksek bir reyting kaygısı olmadığı için dizinin yayın şansını kaybetmeyeceği düşünülmektedir. Senaryonun akıcılığı ile dudak uçuklatan bu diziye siz de hem TV hem de internet sitesi üzerinden anında erişim sağlayabilirsiniz.