Tek Yürek Dizisi Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 17 Ocak 2019 : 22:06
0
Tek Yürek Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu!

TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ekranlara farklı bir soluk katacak ve hikayesiyle de şimdiden dikkat çekmeyi başaran Tek Yürek dizisi ne zaman başlıyor? Dizi hangi gün yayınlanacak? Detaylar haberimizde..

Tek Yürek Dizisi’nde Kimler Rol Alacak?

Yeni dizinin kadrosunda yer alacak olan isimler Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Tugay Bahşi, Atakan Yılmaz, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, Alpay Kemal Atalan, İbrahim Yıldız, Hakan Salınmış, Kadriye Kenter, Doğan Can Sarıkaya, Şakir Güler ve Rüya Demirbulut olacak.

Tek Yürek Dizisi Yapımcı, Yönetmen ve Senaristi Kimdir?

Başarılı kadrosuyla dikkat çeken Tek Yürek dizisinin yapımcılığını üstlenecek olan şirket Degas Film olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda başarılı işlere imza atmış olan Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu üstlenecek isimler ise Banu Tezcan, Meriç Demiray, Elif Asılkefeli ve Özge Efendioğlu olacak.

Tek Yürek Dizisinin Konusu Ne? Dizi Ne Anlatacak?

Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de bu pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.

Tek Yürek Ne Zaman Başlıyor? Hangi Gün Yayınlanacak?

Ekran yolculuğuna çıkmaya hazırlanan Tek Yürek dizisi tanıtımlarıyla da dikkat çekmeye devam ederken yayın tarihi de belli oldu. Buna göre dizi 7 Şubat Perşembe akşamı 20:00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor. Tüm izleyecek olanlara iyi seyirler diliyoruz.