Adını Sen Koy 24-25 Ekim Salı-Çarşamba Özet tüyo ve İpuçları 


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 18:36
1

Hafta içi televizyon ekranlarının vazgeçilmezi Adını Sen Koy 24-25 ekim de de yine kalp ritmini değiştirmeyi başardı. 202 ve 203. bölüm özeti, neler olacak ayrıntılar haberimizde.

Evet bu hafta yine Ömer ve Zehra çıkmazların içinde. Ah Ömer ahh. Her şeyi dört dörtlük yapayım eksik birşey kalmasın diye elinden geleni hatta fazlasını yapsa da, yine hiç birşey yolunda gitmez.

Salim Bey’e Zehra’yi ve kendini mahçup etmeme uğraşları yine boşa çıkmıştır. Bir büyüğünle gel demesine rağmen  Ömer Zehrasına büyük biriyle gidememiş olmanın burukluğunu yaşarken bir anda istenmeyen bir durum daha ortaya çıkar.

Cevriye Hanım bir anda karşılarında belirmiştir. İlk başta olumsuz bir durum gibi görünse de kurtarıcı rolünü üstlenen Cevriye Hanım durumu kurtarmıştır.

Veee artık beklenen vazife yi Cevriye Hanım üstlenmiş Ömer’e Su Damla’sini istemiş, istenilen cevabı Salim Bey’den almıştır. Artık düğün dernek kurma zamanı gelmiştir.

Kerem ve Sabah arasında her geçen gün bitmeyen çekişmeler artarak devam etse de Kerem Sabah’a yanlış yaptığının farkına varır. Sabahtan özür dilemek için onu arar ancak ulaşamaz. En sonunda emlak dükkanın da beklemeye karar verir. Sabah geldiğinde ona durumu anlatmaya ve akşam kendisinde kalabileceğini söylemeye çalışır ancak kedi fare gibi yine didişmeye başlarlar.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


tartışma esnasında Kerem bir anda “sana bir şey oldu diye merak ettim” der. Bir anda ağzından kaçırdığını fark etse de Sabah bunu duymuş ve birazda utanmıştır. Sinirli aşıklar arasında aşk kıvılcımları çıkmaya başladı.

1 YORUM

  1. Yeni oyuncular Günce Mutlu Canan rolü ile, Dorukcan Özgüler ise Çetin rolü ile karşımıza çıkacak yakın zamanda.

Comments are closed.