Adını Sen Koy 221.-225. Bölüm Özetleri 20-24 Kasım Tüyo ve Fragmanları


Güncelleme: 25 Kasım 2017 : 20:47
3

Adını Sen Koy’da sular durulmuyor. Adını Sen Koy 221.-225. Bölüm Özetleri yine ilginç bilgilerle sitemizde. Dizimizde yine fitne kazanları kaynatılmaya devam mediyor. Çtin kirli ve pis planlarını uygulamaya koyarken Zehra ise yine fevri hareket etmesinin bedelini ödüyor. Adını Sen Koy 221.222.223.224.225. bölüm özetlerine ilişkin tüm detayları bu haberimiz altında siz değerli takipçilerimizle paylaşıcaz. 20-21-22-23-24 Kasım özet, tüyo ve fragmanlara ilişkin bilgileri gün gün sizlere iletmeye çalışaaz.

Adını Sen Koy 45. Hafta 221-222-223-224-225. Bölüm Özetleri

Adını Sen Koy 20 Kasım 221. Bölüm Özeti Fragmanı

Geçtiğimiz hafta Ömer ve Zehra evlenmiş ancak gece hiçte güzel bitmemiştir. Ömer her şey güzel giderken son gece biran değişmiş ve Zehra’ya oyun bitti demişti. Peki neden öyle dedi. Neler oldu? Bu da bir Canan oyunu mu? İşte detaylar. Zehra ve Ömer büyük badireler sonrasında evlenme yolunda büyük bir adım atmıştı. Büyüklerin gönlünü kazanabilme adına yeniden bir düğün tertip edilmişti. Ömer ve Zehra çok mutluydu. Mahalleli düğünde hazır bir şekilde bu mutlu çiftimizin en güzel gününde onları yalnız bırakmamışlardı. Ancka o güzel saatler bir anda ve saniyeler içinde yıkıldı. Ömer gecenin sonunda Zehra’ya oyun bitti der ve boynundaki kolyeyi koparır. Peki Neden? İşte tüyolar.

Evet o gecenin püf noktası elbette Canan cadısı. Kıskançlıktan ne yapacağını şaşıran Canan o geceyi yine baltalamayı başardı. Ömer’in bu şekilde tepki vermesinde Canan’ın büyük payı var. Canan Zehra’nın Ömer’in arkasından iş çevirdiğine dair bilgiyi Ömer’e iletmiştir. Bizim tahminlerimize göre Canan hem Zehra’dan aldığı parayı Ömer ve Zehra’nın arasına fitne sokmak için kullanmıştır. Neden böyle bir kanıdayız? Çünkü…

Çünkü Ömer Zehra’yı gerçekten sevdiğini önceki bölümlerde belli etti. Babasının aslında Salim olmadığını öğrendiğinde üzüldü, gerçek babasını bulmak için çaba göstermesi gerektiğini düşündü. Hatta gerçekleri Zehra’ya söylemek için uygun bir zamanın seçilmesi gerektiğini bile düşündü. Bu kadar hassas hareket eden bir Ömeri’in öyle uzun zamandır numara yapması ve bir anda oyun bitti demesi çok mantıklı gelmiyor. Evet yeni tüyolarımız devam edecek. Sizlerde Ömer ve Zehra’nın bu son dakikada gelişen olayları hakkında görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Adını Sen Koy 222. Bölüm Özeti-21 Kasım Salı Fragmanı

Ömer ve Zehra’nın en mutlu günleri bir anda kararmış ve sanki bir karabasan gibi tüm konağın üzerine çökmüştür.  Ömer, Zehra ile ilgili derin bir şüpheye düşmüş, Zehra ise acılar içinde olup biteni anlamak peşindedir. Ömer daha önceden babası ve annesi arasında geçen konuşmaları hatırlar ve babasının yaptığı hatayı yapmayacaktır.

Zehra’nın da annesi gibi çekip gitmesine izin vermeyecektir. Kerem, kırılan kaseti tamir ettirebilmek için çalmadık kapı bırakmaz. Sabah ise Kerem’e tavırlıdır. Kerem, tam da pes ettiği bir anda mahalleden tanıdık bir simadan büyük yardım alır. Kerem ve Sabah arasındaki buzlar yavaş yavaş eriyecektir.

Adını Sen Koy 223. 224. 225. Bölüm Özetleri-21-22-23-24 Kasım

22 Kasım-Adını Sen Koy 223. Bölüm Özeti ve Fragmanı

Adını Sen Koy 223. bölüm de; Ömer, Zehra’ya çok kızgındır ve Zehra’dan bunu hesabını sormak için elinden geleni yapmaktadır. Düğün gecesi başlarına gelen bu olayın acısını Ömer, Zehra dan çıkaracaktır. Zehra ise evdedir ve sesi çıkmaz. Çünkü Zehra, Ömer’in çok kez bu hallerine katlanmak zorunda kalmıştır. Zehra ne kadar uğraşsa da Ömer’i masum olduğuna ikna edemez.

Zehra çok üzgündür ve Ömer ise her geçen gün Zehra’ya daha da kötü davranmaya devam etmektedir. Zehra ise pes etmeyecektir. Çünkü yıllardır aradığı mutluluğu bulmuşken, hiç suçu olmadığı halde kaybetmeye niyeti yoktur. Adını Sen Koy 221.-225. Bölüm Özetleri

Adını Sen Koy 224. Bölüm Özet ve Tüyoları

Ömer ile Zehra’nın arası hala bozuktur. Ömer, Zehra’yı bir türlü affetmiyordur. Çünkü Zehra dan önce sevdiği tek kadın olan annesi de yıllar önce Ömer’i böyle üzmüştü. Belki bu yüzden belki de Zehra’nın biraz sürünmesini istediğinden Zehra ile olan mesafesini korumaya devam etmektedir. Zehra ise her geçen gün daha da üzülmekte ve her fırsatta Ömer’e kendini affettirmek ve kendini savunmak istemektedir ancak Ömer buna kesinlikle izin vermez. Bakalım bu bölüm de Ömer insafa gelip, Zehra’yı affedebilecek mi? Siz de yorumlarınızla bu sevilen dizi hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilir ve destek olabilirsiniz.

Adını Sen Koy 225. Bölüm Özeti

Ömer, yanlız kaldığı zamanlar da Zehra’yı düşünmektedir. Düşünmektedir ama kendisinin Zehra’ya nasıl aldandığını düşünmektedir. Ömer, bu derin düşünceler arasında bazen duygu değiştirip Zehra’yı anlamaya çalışsa da gururu buna engel olmaktadır. Zehra, her sabah Ömer, evden ayrılmadan önce barışmak için bir yol arıyor ancak bu fedakarlıklarına cevap alamıyordur.

Ömer, Zehra’ya adeta bir duvar örmüştür ve o duvarı geçmesine izin vermiyordur. Ancak Zehra kararlıdır. Ne olursa olsun Ömer’i kaybetmeye razı olmayacaktır ve sabırla bekleyerek, Ömer ile tekrar eski günlerine dönecektir. Bakalım ilerleyen bölümler de Ömer ile Zehra’nın ilişkisi nereye gidecek? Adını Sen Koy dizisi özet ve tüyoları için sitemizi takip edebilirsiniz.

Ömer öfke nönetleri geçirmeye devam ederken aynı zamanda Zehra’ya da yalancı sevgi gösterilerine de devam etmektedir. Evliliğini kurtarmak isteyen Zehra ise parayı yerine geri koyma kararı alır. Ancak paranın yerinde olmadığını fark eder. Ömer’le ilişkisi çıkmaza giren Zehra her şeyi babasına anlatmaya karar verir. Diğer taraftan el öpme ziyareti istenildiği gibi geçmiş ve Salim her şeyden memnun bir şekilde mutludur. Ömer mutlu eş rolü oynamıştır ancak tüm bu yaşananlar Zehra’yı çileden çıkarmıştır. Zehra her şeyi Ömer’e anlatmak ister. Ancak bu girişimde iplerin iyice gerilmesine neden olur.

Nihat için kötü günlerin ilk sinyalleri gelmeye başlamıştır. Gelen davetsiz misafiri başından savmaya çalışmıştır. Ancak Nihat gelen fırtınanın farkında değildir. Kerem cephesinden ise yine sürüncemede ilerleryen bir ilişki vardır. Keem kaset olayını halletmiştir. Ancak Sabah’ı bir türlü geçememektedir. Kerem’in kalbini kıran Sabah kaset olayının kahramanının Keremn olduğunu öğrendiğinde kendisini affettirmeye çalışır.

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.