Adını Sen Koy 216-220. Bölüm Özet ve Tüyoları-13-17 Kasım Özetleri


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 16:41
0

Adını Sen Koy yeni hafta bölümleri için yeniden buradayız. Biraz geç kaldık, farkındayı. Bu anlamda siz değerli takipçilerimizden özür dileriz. Teknik nedenlerden dolayı Adını Sen Koy 216. 217. 218. 219 ve 220. Bölüm özetleri ve tüyoları biraz gecikti. Ancak hız kesmeden hemen Adını Sen Koy’un yeni hafta özet ve tüyolarına geçelim. İsterseniz yeni haftaya geçmeden önce Adını Sen Koy’da geçtiğimiz hafta neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım.

Zehra, Canan için kaygılanırken asıl hedefin kendisi olduğunun farkında değildir. Düğün telaşı sürerken Zehra, kendisini planlanmamış tekinsiz bir randevuda bulur.Sabah, Kerem’in babasına verdiği sözü yerine getirebilmesi için kolları sıvar. Ancak işler hiç de düşündüğü gibi gitmez.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Mahallede düğün hazırlıkları sürerken Canan da boş durmaz. Farkında olmadan Çetin’in kumandası altına girmiş, tehlikeli sularda yüzmeye başlamıştır bile. Ancak o tehlike, sadece kendisini değil Zehra’yı da tehdit edecektir. Kerem, babasının kestiği cezanın ardından hayatında yeni bir sayfa açmaya karar verir. Ancak adım attığı yeni dünya, hiç de düşündüğü kadar kolay olmamıştır.

Canan’ı bitip tükenmez hırsı kendisiyle birlikte Zehra’yı da tehdit eder. Zehra hayatının en mutlu günlerini kucaklamaya hazırlanırken büyük bir girdabın içine doğru çekilmektedir. Bu arada Ömer’in hazırladığı renkli sürpriz de yine Canan yüzünden bozulacaktır.Kerem yeni hayatına, büyük bir iddia başlar. Ancak mahallenin yeni sakinini, hiç hesaba katmadığı sürprizler beklemektedir.

Canan her şeyden habersiz kendisine tuzak kuran kişinin kollarına atılmak üzeredir. Zehra, Canan’ı kurtarabilecek midir? Organizasyona katılmadığı için babası tarafından cezalandırılan Kerem, kendi ayakları üzerinde durma kararı alır. Ancak bir kez daha evdeki hesap çarşıya uymayacaktır.

Zehra, Canan’ı düştüğü belanın içinden kurtarmak için harekete geçer. Aksi takdirde sadece Canan’ın değil halası ve babasının da hayatı kararacaktır. Ne var ki Zehra başına neler getireceğini bilmediği bir çözüme yönelir. Kerem’in ilk ticari hamlesi fiyasko ile sonuçlanmıştı. Peki genç adam, kendisine yeni bir çıkış yolu bulabilecek midir? Ayrılıp gideceği kaygısıyla Kerem’i yakın takibe alan Sabah ise burnunun dibinde olanlardan habersizdir.

Adını Sen Koy 216. 217. 218. 219 ve 220. Bölüm Özetleri

Adını Sen Koy 13 Kasım 216. Bölüm Özet ve Tüyoları

Ömer, Zehra’nın hayallerini gerçekleştirecek önemli bir adım atar. Ömer ve Zehra birbirlerine sıkı bir bağ ile bağlanmaya devam etmektedir. Ancak Çetin’in hamlesi Zehra’nın tadını kaçıracaktır. Çetin Canan’dan ayrılmış ve  pimi çekilen bomba Zehra’nın kucağında kalmıştır. Canan tüm olanların sorumlusu olarak Zehra’yı görmektedir. Zehra ise Canan’ı yerde yatarken gördüğünde büyük bir belanın içine düştüğünü anlar.

Kerem’in hemen yanı başında emlakçı dükkânı açması, Sabah’ı şaşkına çevirmiştir. Kerem’in yeni müşteri bulma taktikleri ipleri gerer. Sabah ve Kerem arasında duygusal bağ yavaş yavaş kurulurken diğer taraftan soğuk rüzgarlarda esmiyor değildir.

Adını Sen Koy 217. Bölüm Özet ve Tüyoları-14 Kasım Salı Günü Neler Yaşanacak?

Ömer sevgilisi ve müstakbel nişanlısı Zehra’yı alıp pikniğe gitmiştir. Piknik Zehra’ya gelen bir telefon ile noktalanmıştır.  Arayan Canan’dır ve evde intihar girişiminde bulanacaktır. Zehra ve Ömer hemen apar topar eve giderler. Zehra Canan’ı evde yerde yatarken bulur ve hemen müdahale eder. Çetin Zehra’dan istediği paraları almak için onunla buluşur. Bu tehlikeli oyun Müge karakterinin diziye  dahil olması ile daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Müge karakteri ile Ömer büyük bir tehlikenin içine girecektir.

Çetin, Canan’a zarar gelmesinin onun başını belaya sokacağını anlamıştır. Hemen planda değişiklik yapar ve Canan’ın gönlünü almaya çalışır. resimler ortadadır. Eğer Canan’a bir zarar gelirse hem Ömer’le hem de polisle uğraşmak zorunda kalacaktır. Canan’ın gönlünü almak için telefonda dil döker. Zehra ise Canan’a fotoğraflar bahseder. Çetin’in evindeyken, baygınken Çetin’in onun uygunsuz fotoğraflarını çektiğini söyler.

 

Kerem ise Sabah’a rakip olmuş ve hemen onun dükkanın yanına Kerem Emlak isminde bir emlakçı açmıştır. Sabah rahat durur mu? Hemen oda Sabah Emlak diye yapıştırır tabelayı. İkisi de açılış yapar.

Adını Sen Koy 218. Bölüm Özet ve Tüyoları-15 Kasım Çarşamba Fragmanı

Zehra düğün hazırlıklarını sürdürürken kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir. Zehra, uygunsuz fotoğrafları Canan’a gösterebilecek midir? Kerem ve Sabah arasındaki çatışma, çoktan rekabete dönüşmüştür. İkili arasındaki çatışma yüzünden bir fırsatçıya gün doğar. Kerem ve Sabah hiç beklemedikleri anda kendilerini bir kumpasın içinde bulurlar.

Adını Sen Koy 219. Bölüm Özet ve Tüyoları

Çetin girdiği oyunda ortaya büyük bir adım atmış ve Canan’a evlenme teklifi etmiştir. Yüzükler takılmıştır. Diğer taraftan Zehra ise Canan’ı gördüğü rüyadan uyandırmak için elinden geleni yapmaktadır. Kerem ile Sabah iki rakip emlakçı olarak müşteri kapmada yarışmaktadırlar ancak birbirlerine zarar verdiklerinin farkında değillerdir. Salim, Ömer’e Zehray’a sahip çıkması için telkinlerde bulunur. Onu gözü gibi koruması gerektiğini söyler. Ömer ise Zehra’nın bilmediği büyük sırrı ona söylemenin doğru olduğunu düşünmektedir. Ancak bunun doğru zamanda yapılması gerekmektedir.

Adını Sen Koy 220. Bölüm Özet ve Tüyoları

17 Kasım 220. Bölüm Ömer ve Zehra’nın düğün günüdür. Düğün gününde kötü bir gelişme yaşanacak. Çetin yine rahat durmayacak ve Canan üzerinden düğün gününü berbat edecek.

Adını Sen Koy 216 – 217. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=hSYBwwl97AY