Adını Sen Koy 211.-215. Bölüm Özeti 43. Hafta 6-10 Kasım Analizi


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 13:42
10

Çetin’in diziye dahil olması ile yeni fitne kazanları kaynatılmaya başlandı. Canan ve Çetin ikilisi Ömer ve Zehra’nın başını belaya sokacaklardır. Çetin zengin bir kadına çökme amacını adım adım uygulamaya koymaktadır. Bunun için hedefinde Canan vardır ancak Canın zengin olmadığını kısa sürede anlar. Bu sefer namluyu Canan’ın kuzeni Zehra’ya çevirir. Adını Sen Koy 211.-215. Bölüm Özeti ile ilgili ayrıntıları haberimizden okuyabilirsiniz.

Konuştukça kendinden uzaklaştıran Çetin daha ilk dakikalarda izleyenleri kendinden nefret ettirmiştir. Canan ise Zehra2yı ve tabikide zengin enişte Ömer’i yolmanın peşindedir. Dizimizin yeni kötü kadını Canan oldu desek abartmış olmayız.

Ömer ve Zehra yine güzel hayaller kurarak düğün hazırlıklarını devam ettirmektedirler. Birbirlerine en sonunda “Seni Seviyorum” cümlesini söyleyebilmişlerdir. Ömer ve Zehra düğün telaşı ile konaktan uzak kaldıkları için Ayşe ve diğerlerinde çiftimizi özlemişlerdir. Bunu Ayşe direk birinci ağızdan dile getirmiştir.

Ömer, Zehra ve Canan düğün hazırlıkları için gelinlik seçimine gitmişlerdir. Canan orada da rahat durmaz ve Zehra’yı kıskandığından Zehra’nın tercihlerini etkilemeye çalışır. Canan içinde küçüklüğünden beri beslediği kinini artık yavaş yavaş dışa vurmaktadır.

Çetin ise küçük balık zannettiği Zehra’nın balina çıktığını görünce mücadelenin çetin geçeceğini bilmektedir. Zehra e Ömer şuan farkında olmasa da onları ciddi tehlikeler beklemektedir. Aldığımız bilgilere göre düğün son anda gelişen olaylar sebebi ile iptal olma riski ile karşı karşıyadır. Bakalım Adını Sen Koy 43. hafta 211.-215. Bölüm Özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.


Adını Sen Koy 212. Bölüm Özeti-7 Kasım Tüyoları<<<Tıkla


Zehra, Canan için kaygılanırken asıl hedefin kendisi olduğunun farkında değildir. Düğün telaşı sürerken Zehra, kendisini planlanmamış tekinsiz bir randevuda bulur. Sabah, Kerem’in babasına verdiği sözü yerine getirebilmesi için kolları sıvar. Ancak işler hiç de düşündüğü gibi gitmez.

Adını Sen Koy 43. Hafta 211 – 212. Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/TDGMd_XBC1I

10 YORUMLAR

  1. Eger dugun iptal olursa kesinlikle seyretmem 210 bolum kacirmadim omer ve zejranin mutluluguni gormek icin izledim o givik sinir cetin ve canana tahammul edemiyorum

  2. Çetin ve canan diziye yskışmadı insanın csnını sıkıyorlar ve diziyi basitleştiriyorlar hem diziden çıkstın keyifle diziyi seyredelim yoksa seyretmeyeceğim

  3. Sakın ha sakın düğünü iptal filan etmeyin, ne yani Çetin Zehra’yımı kaçıracak ne olacakta iptal olacak, yine başa sarıp kaçırma kaçırılma olaylarinimi işleyeceksiniz, bizde size çüş der bırakırız izlemeyi, geçen sezon işler düzelene kadar izlemedik, yine yaparız..

  4. Oha ya oha Zehra yine kafasına göre hareket ediyor, Ömer’e arayıp gel Canan rahatsızlanmış, beni al birlikte gidelim demiyor da, yalnız başına gidiyor Çetin denen o herifin yanına, ne mal olduğunu anlamışken hemde

  5. Yok artik ya cok hatta okadar sacma olmus ki film hic izlemek istemiyorum canan cetin sabah kerem sacma sapan yaotiniz diziyi bozdunuz ya resmen trt1 deki kadar guzel degil biz omerle zehra mutlu olsun diyoz siz diziyi maf ettiniz

Comments are closed.