Adını Sen Koy 208-209. Bölüm Özeti-1-2 Kasım Neler Olacak?


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 18:45
0

Zehra ve Ömer başlarına geleceklerden habersiz düğün hazırlıklarına devam etmektedirler. Zehra’nın halası ve kuzeni gelmiştir gelmesine de Canan’ın hal ve hareketleri hiçte hoş değildir. Canan bir şeyler karıştıracaktır. Adını Sen Koy 1 kasım 208. bölüm özeti ne tüyolarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Ömer ve Zehra zor günler atlatmışlar ilmek ilmek ördükleri aşklarında mutlu sona ulaşmaları için az bir yolları kalmıştır. Kalmıştır kalmasına da kader hiç beklemedikleri bir anda yeni engeller çıkartacaktır sevdalıların karşısına. Bu engellerin başında Canan gelmektedir. Canan Zehra’yı oldu olası kıskanmaktadır. Şimdi de zengin bir koca buldu, kendisin,i kurtardı diye kıskanır. Ömer, Zehra ve Cevriye hala ve kızına beli etmeden bu düğünü yapmanın peşindedir. Tabi Ayşe’nin de bir şey hissetmemesi gerekmektedir. İşte olay tam da burada başlayacaktır. Nasıl mı? İşte detaylar.

Adını Sen Koy 2 kasım 209. bölüm özet ve ipuçlarını haberimizden takip edebilirsiniz. Ömer ve Zehra Canan’a bir şey hissettirmeden bu evliliği gerçekleştirmek istemektedir. Hala ve Canan Ömer’lere gitmişlerdir. Bu oldukça riskli bir hamledir. Canan’ın eve gelişi hiçte iyi şeyleri beraberinde getirmeyecektir.


ADINI SEN KOY ÖZETLERİ <<<Tıkla


Cana Ömer ve Zehra arasındaki bu sırrı öğrenecek. Ve bundan sonraki planlarını Ömer ve Zehra’nın evliliklerini sonlandırma üzerine kuracaktır. Çok büyük fitneler ilerleyen bölümlerde ortalığa saçılacaktır.

Düğün heyecanı en sonunda konağa da sıçramıştır. Konağa yapılacak düğün öncesi ziyaret, Cevriye ve Ömer-Zehra ikilisinin aldığı önlemlere rağmen yeni gerilimlerle kötü sonuçlar doğuracaktır. Cevriye ve halanın konağa ziyaretlerinde evde unutulan telefon fitne kazanını kaynatacak olan ilk kıvılcım olacaktır. Canan’ın Zehra’yı kıskanması her geçen gün artmaktadır. Cevriye hanım Zehra’yı överken Canan’ın yüz hali her şeyi göstermiştir.

Kerem ve Sabah hiç beklemedikleri bir anda kedilerini hastalığın pençesinde bulmuşlardır. Onlar hastalıkla mücadele ederken tehlike, yeniden burunlarının dibine kadar gelir. Mafyanın adamları hala mahallededir. Kerem adamları görür ve onları bir daha mahalleye gelmemeleri konusunda uyarır. Ancak bu konuşmaya tanıklık eden Sabah her şeyi yanlış anlar. Kerem’i mafyanın adamları ile işbirliği yaptığını zanneder. Kerem ve Sabah çifti tam didişmelere son vermiş aşka yelken açacaklar derken yine o kavgalı günler geri gelecektir.

Canan, Zehra gibi zengin olma hayalleri kurarken zengin biri ile evlenmek için uğraşmaktadır. Bunun için tanıştığı bir adamla buluşur. Adam kendisini zengin bir iş adamı olarak tanıtır. Ancak adam tam bir düzenbazdır. Canan sadece kendine zarar vermeyecek kaynı zamanda Zehra ve Ömer’in de başını belaya sokacaktır. İhtirasları uğruna kendisiyle beraber çevresindekileri de tehlikeye atacaktır.