Adını Sen Koy 207. Bölüm Özet ve Tüyoları(42. Hafta)


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 17:42
0

Adını sen koy yeni bir haftaya giriş yaparken izleyicide merak uyandıran bölümlerde pes peşe geliyor. Salim bey gibi bir engeli atlatan Ömer ve Zehra bu sefer Hatice halaya rastlamislardi. Salim’den kurtulduktan ederken Hatice hala engeline takılan çiftinin onunda basari ile atlattılar. Tabi çiftçimizin bekleyen daha bir çok engel var. Adını sen koy  31 Ekim 207. Bölüm özet ve ipuçlarını haberimizde takip edebilirsiniz.

Adını Sen Koy 207.bölüm özet ve Tüyoları

Yeni Tüyolar Geldi: Güzel bir hafta geçiriyoruz evet. Düğün hazırlıkları devam ediyor. Kerem ve Sabah arasında aşk esintileri var. Var ama o çok beklenen düğün ne yazık ki gerçekleşmeyecek gibi. Canan yılanı boşuna gelmedi diziye.

Tüyo-2: Canan yeni bir Mehtap krizi ortaya çıkaracaktır. Düğün heyecanı bir şekilde konağa da sıçrar. Konağa yapılacak geleneksel ziyaret, Cevriye’nin aldığı önlemlere rağmen yeni gerilimlere gebedir.

Kerem ve Sabah hiç beklemedikleri bir anda kedilerini hastalığın pençesinde bulurlar. Onlar hastalıkla mücadele ederken tehlike, yeniden burunlarının dibine kadar gelir. Mafyanın adamları hala mahallededir.