Adını Sen Koy 201. 205. Bölüm Fragmanı 23 27 Ekim Tüyoları


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 18:13
1

Adını Sen Koy’da bir hafta daha geride kaldı. 41. Hafta ile 23 Ekim Pazartesi ginü Adını Sen Koy 201. Bölümle haftaya merhaba diyecek. Peki Dizimiz Adını Sen Koy’un 202. ve 203. Bölüm özet ve tüyoları neler?

Büyük zoruklar içerisinde Ömer ve Zehra sözü kesmiş ve son anda Cevriye’nin de gelmesi ile çiftimiz kendilerine bir destek daha bulmuşlardır. Tabi ne yazı ki her şey bitmiş değildir. Bu seferde Babaannenin ortaya çıkması yine güzel günleri ertelemiştir. Şimdi ise düğüne giden yolda Ömer ve Zehra’yı zorluklar beklemektedir.

Ömer ve Zehra büyük zorlukları atlatmış, büyük sırlar saklamışlar ve en sonunda mutlu sona gelmişlerdir. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Babaanne’nin Zehra için çıkaracağı zorluklar çiftimiz için yeni sıkıntıların kapısını aralayacaktır. Babaannenin de devreye girmsi ile Zehra Salim’in evine gidip gelmelerde oldukça zorlanacaktır.

Ömer ve Zehra artık rahat edebilme adına bir an önce evlenmek istemektedir. Salim, örf ve adetlere uygun bir şekilde kızının evinden telli duvaklı bir şekilde çıkmasını istemektedir. Ömer ise gizli kapaklı başladıkları bu serüveni artık kurallarına göre oynayıp kimseye sıkıntı çıkarmadan atlatmak istemektedir. Bunun içinde her şeyi Salim Bey’in istekli doğrultusunda yapacaktır. Tabi Babaanne bu durumda rahat duracak mıdır?


Adını Sen Koy 201. 202. 203. 204. 205. Bölüm Özet ve Tüyoları(23-27 Ekim)<<<Tıkla


ADINI SEN KOY GÜNLÜK ÖZETLER <<<Tıkla


1 YORUM

  1. Dizimize iki yeni oyuncu katılmış ama uzun süreli olup olmadığı belli değil. Konuk oyuncu da olabilirler yani. Kasım ayındaki bölümlerde gelecekler dizimize. Uzun boylu,sakallı bir bey ve orta boylarda bir bayan. Birkaç kare var hatta. Ben gördüm. Set arkasından. 🙂 gerisi sende admin. Fotoğrafları bulursun zaten.

Comments are closed.