Adını Sen Koy 200. Bölüm Özet ve Tüyoları (Haftanın Finali)


Güncelleme: 20 Ekim 2017 : 18:49
3

Star Tv‘nin çiçeği burnunda yeni transferi hafta içi her gün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ömer ve Zehra’nın zor ama bir o kadar da sevda kokan aşklarını konu alan Adını Sen Koy yeni sezonda yeni oyuncularla ekranlara geliyor. Adını Sen Koy 200. Bölüm ÖZeti, 20 Ekim cuma günü neler olacak?


Tıkla>>> ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Ömer ve Zehra için koşturmacalı bir gündür. Ömer her şeyi Salim babanın dediği gibi eksiksiz yapmaya çalışmaktadır. Zorlu bir süreçten geçen Zehra ve Ömer’in artık mutluluk için çok az bir yolları kalmıştır. Özellikle Ömer için zor bir gündür.

Bilindiği gibi Ömer’in kimsesi yoktur. Ömer bu zorlu hayatta beklide hayatının en önemli gününde tek başına mücadele etmeye çalışmaktadır. Kız istemek için yanında bir büyük olması gerekmektedir. Salim’in isteği üzerine her şey örflerimize uygun olarak yapılmalıdır.

Tabi Ömer bu durumu Cevriye hanıma iletmiştir. Cevriye hanım olaylardan haberi olsa da sanki haberi yokmuş gibi davranmıştır. Diğer taraftan Cevriye’nin yanına birisi daha gereklidir.Ömer’in yanında olacak kişi Ömer’in babaannesidir. Babaannenin varlığı Ömer için mutlu bir olay olarak görünse de Zehra için hiçte iyi olmayacaktır. Zehra için huzursuz günler çok yakındır.

Herşeyden habersiz Zehra hazırlıklarını yapar ve çok heyecanlıdır. Sabah ise Kerem’den kurtulmuş ve Zehra’nın bu mutlu gününde onu yalnız bırakmamıştır. Eski dostlar şimdi yan yanadır.  Ömer Ayşe’ye bir şey belli etmeden Zehra’yı istemeye gider. Ömer yanına bir kişi alır ve gider bu duruma Salim biraz içerlenir ve sizi daha kalabalık bekliyorduk der.

Cevriye hala ile şüphelerinde ısrar etmiş ve Ömer ve Zehra’nın sakladığı sırrı öğrenmiştir. Bu bilgi karşısında şok yaşasa da Ömer ve Zehra’ya yardım etmek için elinden ne gelirse yapacaktır. Cevriye hala Ömer’İn peşinden onu takip etmiş ve Zehra’yı istemek için çat kapı gelmiştir. Bu durum karşısında Ömer ve Zehra çok şaşırmış ve korkmuş olsalar da Cevriye’nin anlayışı ile bu zorlu günü de atlatmış olurlar.


ADINI SEN KOY 41. HAFTA ÖZETLERİ 201-205. BÖLÜMLER(23-27 EKİM)


 

3 YORUMLAR

  1. Ya sabir ya sabir 4 haftadir sabrediyoruz zehra Ömer için seyrediyoruz senaristler değişsin yönetmen değişsin eski ekibe geri dönün diziye heyecan gelsin dizi elden gidiyor

  2. 199 bölüm boyunca bu bölümün hayalini kuralım sonra Sabri gelsin kız istemeyi bassın. Birkaç güzel bölüm izledik diye hemen burnumuzdan getirin zaten. Yakında Zehra ve Ömer diziden ayrılırsa hiç şaşırmam.

Comments are closed.