Adını Sen Koy 191-192-193-194-195. Bölüm Özet, Tüyo ve Analizleri


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 13:06
7

Adını Sen Koy‘da bir hafta daha geride kaldı. Salim usta dükkanı sattı. Hala ne yapmaya çalıştığı bilinmeyen Salim Usta köye mi gidecek? Diğer taraftan Sabah ev işinde bir adım öne geçer ve evin kilitini değiştirir. Ömer ve Zehra ise her geçen gün daha yakınlaşmaktadırlar.

Adını Sen Koy 191-192-193-194-195. Bölüm özetlerini bu başlık altında okuyabilir ve yorumlarınızla dizimiz hakkında görüş ve analizlerinizi bizlerle paylaşarak konumuza destek olabilirsiniz. Yapılan yorum ve analizleriniz isimlerinizle yazımız altında paylaşılacaktır. Evet şimdi gelelim geçtiğimiz haftanın analizine ve gelecek haftanın özet ve tüyolarına.

Villanın satış yetkisini üzerine alan Sabah’ın Kerem’in babasından da aldığı destek ile 1 adım öne geçse de Kerem mücadeleden vazgeçmemiştir. Ancak Sabah’ın başındaki tek dert Kerem değildir. Diğer yandan ustasının atölyeyi satılığa çıkarttığını öğrenen Koray bu durumdan Salim’in eski bir dostunu haberdar eder. Hızlıca satılığa çıkartılan atölye bir dost yardımı ile ucuza gitmekten kurtulmuştur.

Zehra’nın yokluğunu evdekilere açıklayamayan Ömer, geceleri işyerinde kalmaya başlamıştır. İkili küçük kaçamaklarla buluşmalara devam etmektedir. Zehra da Ömer de her şeye rağmen mutludur. Ta ki Salim ustanın holdinge yaptığı o sürpriz ziyarete kadar.

Salim Usta dükkanı sattıktan sonra aldığı parayı Ömer’e götürmüş ve bu evliliğin bittiğini söylemiştir. Peki Ömer bu anda ne yapacaktır? Sosyal medyada düşen evlilik ve düğün haberleri heralde gerçekleşmek üzere. bildiğiniz gibi Ömer’in Salim’in evinde elinde çiçekle bir fotoğrafı çıktı. Aşağıda gördüğünüz fotoğraf Ömer’in Zehra’yı istemeye gittiğinin bir göstergesi. Konu ile ilgili yaptığımız haberimizi buradan okuyabilirsiniz. İşte yeni haftanın fragmanı ve özetleri.

Adını Sen Koy 191. 192. ve 193. Bölümlere ilişkin özet ve analizlerimiz en kısa zamanda haberimize eklenecektir. Yorumlarınızı göndermeyi unutmayın.

Dizi ile ilgili bir kaç eleştiriyi de buradan aktaralım. Örneğin sanki Salim’in eve gelişi esnasında Ömer’in evden gitmemesi, sürekli çok basit bahanelerle evde kalması biraz zorlama sahneler olmuş gibi geldi. Bir diğer sahne, Sabah’ın Kerem içeri girsin diye evin bahçe kapısını açık bırakması çok bariz dikkat çekti. Hani biraz daha özenli sahneler görmeyi istesek çok mu oluruz acaba. Neyse gelelim yeni bir haftanın özet ve tüyolarına.

Evet yeni haftanın fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken bir çok husus var. Örneğin fragmanın sonunda Ömer’in söylediği söz… “Bu kadar kısa olmaz. Güzel masallar sonsuza kadar sürer” Yani Ömer’in pes etmeye niyeti yoktur. Fragman öncelik Zehra ve Ömer konuşurlar. Zehra Ömer’e artık her şeyin bittiğini söyler ve yüzüğü Ömer’e verir.

Ömer ise Zehra‘nın söylediklerinden dolayı çıldırır ve ofiste masanın üstünü dağıtır. Sonrasında kafayı dinlemek için boğaza gider. Boğazda bir süre kendini dinler ve düşünür. Ve daha sonra Salim’in dükkana gitmeye karar verir. Salim’e Zehra’yı bırakmayacağını söyleyene Ömer düğüne giden büyük adımı atmıştır. Peki fragmanda öldüğü söylenen kimdir? Kime bir şey olmuştur?

Takipçimiz Sanem’in Yeni Hafta ile ilgili yorumu:

Sanırım Ökkeş amca ölmüş. Nasıl olmuş bilmiyorum ama kesin bilgi ise Ökkeş amca maalesef… Yeni fragmandan çıkarımlarım ise berbat bir haftanın bizleri beklediği. Aslında bu sadece üç bölümün fragmanı. Sonradan haftayı çok güzel bir bölüm ile kapatabilirler. Hatta öyle olacağını düşünüyorum ben. Zehra ve Ömer’i yine ayrılıklar bekliyor. Zehra, Ömer ile görüşmeme kararı alıyor. Ömer tabiki yıkılıyor. Çok şükür ki uzun sürmüyor bu durum. Ayşe’de çok kötü durumdaydı. Eğer Ökkeş değilse bile ben Alev’in öldüğünü düşünüyorum. Yani illaki bir olumsuz durum yaşanacak. Kerem ve Sabah cephesinde ise işler iyice sarpa sarıyor. Çakma mafya yine Sabah’a dadanıyor. Bakalım ne olacak pazartesi. Sonumuz hayrola. Sahsi düşüncem böyle. Iyi aksamlar.

Adını Sen Koy 191. Bölüm Özet, Tüyo ve Analizleri

Zehra ve Ömer ayrılığın eşine gelmiştir. Ömer’in Zehra’yı bırakmaya niyeti yoktur. Son bir hamle Salim’in dükkanına gider. Her şeyin ilk önce bir anlaşma olduğunu ancak daha sonra Zehra’yı tanıdıkça, kalbinin temizliğini gördükçe onu sevdiğini söylemiştir. Salim’in bu durumda tepkisi ne olacaktır? Salim Ömer ve Zehra’yı ayıracak mı?

Sabah ise evin oturma hakkını da eline alır ancak Kerem ile uğraşmak hiçte kolay olmayacaktır. Kerem ise evi kurtarmak için her şeyi yapmaktadır. Ne eski hayatından ne de evden vazgeçecek gibi değildir. Ne yapar ne eder Sabah’ı evden kovar.

Ömer uğraşları sonucu salim ile görüşmüştür ona içini dökmüştür ancak en çokta Zehra’nın sözlerine kırılmıştır. Can evinden vurulmuştur.

Adını Sen Koy 192. Bölüm Özet- Neler Yaşanacak?

Zehra yaşadıklarından dolayı çok üzgündür ve aşkını kalbimde yaşamaktadır. Babasının daha fazla üzülmesini istemeyen Zehra Ömer ile ayrılmak istediğini söylemiştir. Salim yaşananlar karşısında Ömer’e çok kızmış ve kızının onunla evli olmasını ve borçlu olmasını istememektedir. Zehre hiçte mutlu değildir. Salim’in evinde huzursuz günlerin biran önce geçmesini istemektedir. Diğer tarafta ise eli kolu bağlı ne yapacağını bilemeden ve dilinde dua ile Allah’a yalvarmaktadır. Bir yanda kalbi Ömer demektedir ama diğer yandan da babasını silip atmak istememektedir. Zor bir karar vermiştir.

Diğer taraftan köyden kötü haber gelmiştir. Hediye’ye Ökkeş’in ölüm haberi gelmiş ve konak bir anda ceza evine dönmüştür. Konağın eski çalışanı Ökkeş cezaevinde yalnız bırakılmayacaktır. Ökkeş için tüm hazırlıklar başlamıştır. Cevriye Ömer ve Zehra arasındaki büyük sırrı öğrenmiştir. Ömer’e en büyük desteği Cevriye verecektir.

Adını Sen Koy 193. Bölüm Özet ve Tüyoları

11 Ekimde ekranlara gelecek olan Adını Sen Koy 193. bölümünde Salim sonunda Zehra’yı affedecek. Salim aklı selim bir kişiliğe sahip. Belki ilk bakışta sert ve anlayışsız bir tavır sergilediği düşünülse de Salim Ömer’in dükkanda söylediklerinden etkilenmiştir. Ömer’in o konuşmasından sonra gerçekten Zehra’yı sevdiğini anlamış ve onları effedecektir. Bu durumda Ömer ve Zehra gerçek bir evlilik için kolları sıvayacak ancak Ayşe ve Cevriye’nin olaylardan habersiz olması nedeni ile bir şey yapamayacaklardır.

Diğer taraftan Zehra’nın evde olmamasından şüphelenen Cevriye, Ömerile konuşacak ve gerçekleri sonunda öğrenecektir. Ancak bu sırrı Ayşe’den gizleyeceklerdir. Zehra ise gerçek ailesi hakkında bazı ipuçlarına ulaşacaktır (İpucu) Zehra Şükran Teyze’nin takibinde olacak ve Salim’in herşeyi Şükran’a anlatması nedeni ile gerçekleri Şükran’a anlatmak zorunda kalacaktır.

Adını Sen Koy 194. Bölüm Özeti, 12 Ekimde Neler Yaşanacak?

Özet ve ipuçları en kısa zamanda yazımıza eklenecektir. Bizi takipte kalın.

 

 

7 YORUMLAR

  1. Günaydın admin,günaydın Seda. Sizlere yeni bir haber getirdim. Erkan Meriç Vatan Gazetesine röportaj vermiş. Birkaç zor soru sormuslar kendisine 🙂 bir tanesinde”kendinizi yakışıklı buluyor musunuz” diye sormuşlar. Erkan Meriç’te “evet” demis. Başkalarının kendisini yakışıklı bulmasi da çok hoşuna gidiyormuş. Bence de çok yakışıklı bizim zorba:-) bir soruda da”hayatınızda biri var mi?” diye sormuslar. Kendisi yine kaçamak cevaplar vermiş. Birde “kadınlarda sizi en çok ne etkiliyor?” diye sormuslar,kendiside “doğallığı seviyorum,çok makyaj yapan kadınlardan hoşlanmıyorum” demiş. Zehra’yı tarif etmiş düpedüz. Kesin bunların bir ilişkisi var ama gözlerden ırak yaşamak için kimseye bahsetmiyorlar. Neyse benım soyleyeceklerim bu kadar. 🙂 gerisi size kalmış. 🙂

  2. Ömer Salim’lere kahvaltıya gitmiş gördünüz mu? Buzlar eriyecek yakında. Ömer ve Salim’in bir fotoğrafı var. Kahvaltıdan.

    • yeni fragmandan çıkarımlarınız nelerdir Sanem. Ömer belli ki Salim ustanın dükkana baskına gidiyor 🙂

      • Sanırım Ökkeş amca ölmüş. Nasıl olmuş bilmiyorum ama kesin bilgi ise Ökkeş amca maalesef… Yeni fragmandan çıkarımlarım ise berbat bir haftanın bizleri beklediği. Aslında bu sadece üç bölümün fragmanı. Sonradan haftayı çok güzel bir bölüm ile kapatabilirler. Hatta öyle olacağını düşünüyorum ben. Zehra ve Ömer’i yine ayrılıklar bekliyor. Zehra, Ömer ile görüşmeme kararı alıyor. Ömer tabiki yıkılıyor. Çok şükür ki uzun sürmüyor bu durum. Ayşe’de çok kötü durumdaydı. Eğer Ökkeş değilse bile ben Alev’in öldüğünü düşünüyorum. Yani illaki bir olumsuz durum yaşanacak. Kerem ve Sabah cephesinde ise işler iyice sarpa sarıyor. Çakma mafya yine Sabah’a dadanıyor. Bakalım ne olacak pazartesi. Sonumuz hayrola. Sahsi düşüncem böyle. Iyi aksamlar.

Comments are closed.