Adını Sen Koy 190. Bölüm Özeti ve Tüyoları 6 Ekim


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 13:46
4

Adını Sen Koy‘da bir haftanın daha sonuna geldik. Zehra’nın babası Salim’in evli olduklarını öğrendikleri haftada bizleri oldukça heyecanlandıran olaylar yaşandı.

Adını Sen Koy’da bu hafta Ömer Salim‘e giderek Zehra ile evli olduklarını anlattı. Bunu yapmasındaki asıl sebep Zehra’nın daha fazla vicdan azabı çekmesini önlemek olsa da görücü gelmesi de Ömer’i sinirlendirdi. Çünkü Salim ile konuşmaya tam da Cemil’in geldiği günden sonra gitti.


Adını Sen Koy Yasemin’in Bıraktığı Notta Ne Yazılıydı?


Oda numarasını yanlış anlamaları ve o odadaki hastanın da hayatını kaybetmesi Zehra’nın büyük sarsıntı yaşamasına neden oldu. Ama Ömer hemen duruma el koydu. Soğuk kanlılıkla gidip doktorlarla görüştü ve Salim’in odasına Zehra‘yı götürdü. Zehra da bu sayede babasının yaşadığını anlayınca Ömer’e yine minnet duydu.

Bundan sonra bizleri Salim’in Zehra’yı affedip affetmeyeceğini merak ettirecek günler bekliyor gibi görünüyor. Aslında dizinin birçok seyircisi Salim’in Zehra’ya kızmaya hakkının olmadığını düşünüyor. Sonuçta Zehra ne yaptıysa ailesi için yaptı. Hem de bu evlilik başlarda formalite icabıydı.

Adını Sen Koy’un 190. bölümü haftanın son günü olduğu için yine heyecan dolu bir bölüm olacağı belli. Geçtiğimiz haftanın son bölümünde Ömer Salim babaya Zehra ile evli olduğunu söylemeye gitmişti. Belki de bu hafta da kız istemeye giderler.

Salim ne kadar kızsa da sonuçta Zehra onun kızı. Zehra bağırıp çağıran bir karaktere sahip olsa zaten Salim’in ona kızmasına bile izin vermeyip gerçekleri söyler. Ama Zehra, kimseyi üzüp kırmaz. Bu nedenle Salim ne söylerse hak ettiğini düşünecektir. Diğer yandan Sabah ve Kerem cephesinde de işler kızışacak. Sabah her ne kadar tatlı bir karakter olsa da Kerem’in onun hakkında söyledikleri onu üzdü. Bu nedenle Kerem’den tatlı bir intikam alabilir.

Siz de Adını Sen Koy 190. bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Diziden beklentilerinizi de yorum şeklinde bize iletebilirsiniz.

 

4 YORUMLAR

  1. 38. Hafta 2. Fragmanı yayinlanmis. Kerem’e çok güldüm ya. Sabah dersini verdi. Ama Zehra ve Ömer cephesinde olaylar karışıyor. Hadi hayırlısı.

  2. Herkese günaydın. Admin sizlere bir haberim var: yakında bizleri köy sahneleri bekliyor. Ömer ve Zehra nedense köydeler. Hatta bu sahnelerle eski bir oyuncu olan Aysun Güven’de rol alacakmış. Şu anlık Zehra’nın neden köyde olduğunu bilmiyorum ama tahminimce Salim Zehra’yı köye götürdü ceza amaçlı. Hatırlarsanız geçen sezon Salim, Koray ve Yasemin’in ilişkisini öğrendikten sonra Yasemin’i köye göndermek istemisti ve Zehra engel olmuştu. Muhtemelen Salim götürdü köye Zehra’yı. Ama köyde Ömer’de var. Küçük bir ihtimalde olsa Ömer Zehra’yı kaçırmış olabilir. 🙂 Ama Zehra babası bu durumdayken böyle birşey yapmayacağına göre geriye kalan tek seçenek Salim Zehra’yı köye götürdü. Birde hangi köyde çekimler yapılıyor sorusunuda cevaplayalim: köy çekimle Sakarya’nın Akyazı ilcesinin Bıçkıdere köyünde yapılıyormuş. Benden bu kadar. Yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylasmaya devam edeceğim.

Comments are closed.