Adını Sen Koy 19 Ekim Neler Olacak? 199.Bölüm Özeti


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 09:34
1

Ekranların sevilen dizisi Adını Sen Koy, ilgili izleyici kitlesini her gecen gün arttırmaya devam ediyor. Sevilen dizi Adını Sen Koy‘da bugün düğün mü var yoksa yine bir ayrılık mı var. Adını Sen Koy 199. Bölüm Özeti ve ipuçları haberimizde.

Adını Sen Koy bu hafta heyecan dolu 198. bölümü geride bırakırken izleyicilerin aklına ertesi gün yani 199. bölümde neler olacağı sorusunu getirdi.


Tıkla>>> ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Adını Sen Koy’da bugünkü bölümde Zehra ve Ömer yine buruk olarak günü noktaladı. Tam Zehra’nin babası gel adabına kızımı işte demişken her şey yoluna girmişken Ömer’in yüzü bir nebzede de olsa gülmüşken yine olmadı.

Salim Bey kız istemeye tek başına gelen Ömer’ i yine geri çevirdi. Çünkü yine olmamış Ömer bu kez de çiçeği cikolatasiyla gelmiş olsada yalnız gelmesi Salim Bey için kabul edilir bir şey değildi.

Ömer işe hiç Salim Bey’e hayır diyebilir mi? Tamam dedi ve kiminle geleceği düşüncesi hem Zehra hem Ömer’e düşünme sebebi oldu. Peki dizimizin 19 Ekim Çarşamba 199. bölümünde neler olacak?

Ömer sözünde duracak ve Türk örf ve adetlerine uygun olarak birisi alarak kız Zehra’yı istemeye gidecek. Peki giderken yanında kim olacak?

Ömer Salim Baba’dan aldığı onay ile rahat bir şekilde Zehra’yı istemeye hazırlanırken henüz yanında götüreceği birisini bulamamıştır. Zehra ise konakta izinsiz kalmaktadır ve babasından önce eve gitmenin telaşı içerisindedir. Konakta gizli saklı kalırlarken gizli bir gözün kendilerini takip ettiğinden habersizdirler.

Sabah ve Kerem arasındaki ilişki ise devam etmektedir. Kerem Sabah’ı kızdırmak için eve bir kız getirmiştir. Ancak kızın en büyük destekçisi Sabah olmuştur. Kerem ise hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalmıştır.


Adını Sen Koy 200. Bölüm Özet ve Tüyoları (Haftanın Finali)


Yeni bölüme dair görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Zehra ve Ömer bu hafta söz takacaklar mı? Evliliğe giden ilk adım atılacak mı? Yoksa hafta yine bir hüsranla mı sonlanacak?

 

1 YORUM

Comments are closed.