Adını Sen Koy 189. Bölüm Özeti ve Tüyoları 5 Ekim


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 20:27
4

Adını Sen Koy dizisinin 189. bölümünde bizi neler bekliyor? 189. bölümde neler yaşanacak? Adını Sen Koy 5 Ekim Perşembe bölüm özeti ve tüyoları ile karşınızdayız.

Adını Sen Koy’da yeni sezonun en büyük olayı Ömer ve Zehra‘nın evliliğini Salim’e anlatma çabalarıydı. Başta formalite olduğu için anlatılmaya gerek duyulmayan evliliğin artık anlatılması gerekiyordu. Kızı Zehra’nın mürüvvetini görmeyi isteyen Salim, kızına gelen görücüye de sıcak bakıyordu. Ancak Ömer’in dükkana gelip Zehra ile evliliğini anlatması ile şok olmuş ve yere yığılmıştı.

Adını Sen Koy Yasemin’in Bıraktığı Notta Ne Yazılıydı?

Zehra, babasına evliliğini söyleyenin kim olduğunu merak ederken bu kişinin Ömer olması da onu şaşkınlığa uğratmıştı. Aslında  Ömer, artık Zehra’nın vicdan azabına son vermek için bu konuşmayı yapmıştı. Ancak Salim’in kalbi bu haberi kaldıramadı.

Zehra, önümüzdeki bölümlerde bu olaydan olaya Ömer’e tepkili olabilir. Çünkü babasına olayları kendisi anlatmış olsa belki sonu böyle olmayacaktı. Ancak Ömer’in bir anda yaptığı konuşma çok ağır oldu. Salim hiç beklemediği bir anda öğrenince buna dayanamadı.

Aslında Zehra, öz ailesi olmadığını yıllar sonra öğrenmişti. Sonra da Salim’in hayatını kurtarmak için hata yapmıştı. Yani Salim’in Zehra’ya kızmaya hiç hakkı yok. Hem Zehra onu üzecek ve kıracak bir şey de yapmadı. Evliliğinin gerçek bir evliliğe dönüşmesi için babasıyla konuşmaya çalışırken bunu Ömer yaptı. Hem de gayet kibar bir konuşma yapmıştı. Salim yakında gerçekleri anlayacaktır ama bir süre Zehra’ya kötü davranabilir.

Ömer ise konuştuğu için pişman olup olmamak arasında kaldı. Aslında tüm istediği işleri yoluna koymaktı. Ama işler Ömer’in istediği gibi gitmedi.

Sabah ile Kerem’in ilişkisi ise gün geçtikçe ilerliyor. Bu çiftin neşeli halleri çok hoşumuza gidiyor. Umarım hep böyle devam eder.

Sizin 189. bölümden beklentileriniz nelerdir? Siz de yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

4 YORUMLAR

  1. Teşekkür ederim Seda ama ayrıca yayınlayacak kadar önemli bir yazı değil. Sadece öyle analiz yazma isteği doğdu bende ve bunu sizlerle paylaştım. Hep değil ama boş vaktim olduğu zaman yazmaya çalışırım. Iyi geceler.

  2. Ya admin ya. Az önce içimden birden bugünkü bölümü analiz etmek gelmişti. Hatta yazmak için siteye girdim ama sen yazmışsın zaten. Ne yalan söyleyeyim hevesim kırıldı.Neyse başka sefere artık.

    • Sanem, istediğin zaman analiz yazabilirsin. Biz de analizlerini ayrıca yayınlayabiliriz.

Comments are closed.