Adını Sen Koy 188. Bölüm Özeti ve Tüyoları 4 Ekim


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 18:12
3

Adını Sen Koy dizisinin ilk haftasını geride bıraktık. İlk hafta boyunca Salim babanın Ömer ve Zehra’nın ilişkisini ne zaman öğreneceğini merak ettik durduk. Ömer Salim Baba ile konuşmak istese de Zehra onu durdurdu. Çünkü babasıyla konuşmak isteyen kendisiydi.

Görücünün oğlu Cemil’in iş yerine gelip Zehra ile konuşmak istemesi Ömer için bardağı taşıran son damla oldu. Zehra’yı çok seven Ömer, Salim’in artık her şeyi öğrenmesini ve görücü işini kenara bırakmasını istiyor. Zehra ise Ömer ile Salim arasında sıkışmış durumda ama yeni haftada her şey çözüme kavuşabilir.

Adını Sen Koy Cemil Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler

Haftanın başladığı ilk gün Salim babanın kalp spazmı geçirdi. Zehra ile 1 senedir evli olduğunu anlatan Ömer, Salim tarafından hiç de hoş karşılanmadı. Salim duyduklarına inanmak istemedi. Ancak Zehra’yı aradığında Zehra da durumu inkar edemedi. Her şeyi anlatmak için babasına giderken Ömer ile karşılaşmıştı. Ömer, Zehra’ya evliliği kendisinin söylediğini itiraf etmişti.

Ömer ve Zehra için çok zor bir süreç başlıyor. Aşklarını birçok zor sınavdan geçiren ikilinin bu süreçte de yıkılmaması ve birbirlerine sahip çıkması gerek.

Geçtiğimiz haftanın son bölümünde Ömer, Zehra’ya Cemil’den gelen mesajın ardından aslında küplere bindi. Ama Zehra’ya bir şey belli etmedi. Çünkü Ömer, Zehra’yı üzmek istemiyor. Ancak bu durum onu çok fazla rahatsız ediyordu. Bu nedenle çareyi Salim’e gitmekte buldu.

Ömer, Zehra‘dan habersiz babası ile konuştuğu için ve Salim de rahatsızlandığı için ikilinin arası da bozulabilir.

Siz Adını Sen Koy dizisinin 188. bölümünden neler beklediğini bizimle paylaşabilirsiniz. Dizimiz hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

3 YORUMLAR

Comments are closed.