Adını Sen Koy 183. Bölüm Özeti ve İpuçları-27 Eylül Neler Olacak?


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 12:21
3

Adını Sen Koy uzun bir aradan sonra sevenleri ile buluştu. Değişik bir senaryo ile izleyicinin karşısına çıkan Adını Sen Koy’da eski duvarlar yıkılmış gibi. Adını Sen Koy 183. Bölüm Özeti ve İpuçları-27 Eylül Neler Olacak?

Önceki sezonda despot ve zorba bir Ömer izleyen seyirciler bu sezonda aşık bir Ömer izleyecekler gibi. Belli ki kazadan sonra Ömer’e bir haller olmuş ve eski Ömer’i bir kenara bırakmış. Gerçi seni seviyorum kelimesini 1 sezona anca söyleyen Ömer evlenmeyi de bu sezonun sonunda anca yapar gibi ama neyse. 🙂 Bir şeyler olsun da biz beklemeye hazırız.

Peki Sevilen dizi Adını Sen Koy 183. Bölüm Özeti nde neler var? Aşıklarımızı ne gibi gelişmeler bekliyor?


Adını Sen Koy 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Liste


Bu sezon aşk ve mutluluk istiyor dizi severler. Ömer’den Zehra’ya sahip çıkmasın istiyor, sıkıntılı kötü günlerin geride kalmasını istiyorlar. Bu sezonun aşkın, sevginin ve mutluluğun sezonu olsun istiyorlar.

Ömer Zehra’ya Zehra Ömer’e Ayşe Nihat’a Nihat Ayşe’ye Koray Yasemin’e Yasemin Koray’a aşık olsun ve bu aşkla bir sezon sürsün istiyorlar. Adını Sen Koy 183. Bölüm Özeti öncesinde geçtiğimiz günlerde neler yaşandı kısaca bir bakalım.

Adını Sen Koy 183. Bölüm Özeti

Ömer ve Zehra’nın ölümle burun buruna geldiği o elim kazanın ardından konakta bütün taşlar yerinden oynamıştır. Zehra ve Ömer’in aşk itirafından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Alev nihayet konaktan ayrılmış, Müzeyyen de onun peşinden gitmiştir.

Ömer kendisine gelen garip telefonlarla boğuşurken, bir yandan da Salim’i kollayarak Zehra ile buluşur. Peki gecenin karanlığında, bu patika yolda Zehra ve Ömer’in ne işi vardır, yoksa onları kötü bir sürpriz mi beklemektedir?


Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları


Adını Sen Koy dizisinin 183. bölümüne ait detaylar elimize ulaştıkça haberimize eklenecektir. Adını Sen Koy Dizisi Bölüm özetleri, tüyoları ve analizleri için buradaki sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Tüyo değil ama ek bilgi: dizimizin tekrarları 26 eylül salı günü saat 09.45’de yayınlanmaya başlayacak. 🙂 iyi geceler.

Comments are closed.