Adını Sen Koy 181. Bölüm 25 Eylül Pazartesi Özeti


Güncelleme: 24 Eylül 2017 : 01:01
1

TRT 1 ekranlarından Star Tv’ye transfer olduktan sonra seyirci kitlesini üzen dizi Adını Sen Koy 181. bölümünde neler yaşandı? Adını Sen Koy 25 Eylül Pazartesi 181. Bölümünde neler oldu?

Star Tv ekranlarında uzun zamandır başlaması beklenen Adını Sen Koy, nihayet izleyici karşısına çıkıyor. Beni Affet başlayalı uzun bir zaman olmasına rağmen Adını Sen Koy dizisinin 181. bölümü için bir süredir bekleniyordu. Yeni kanal, yeni senaryo ve yeni oyuncuların ardından dizide neler olacağı daha büyük merak konusu olmuştu.

Hatırlayacağınız gibi dizinin yayınlanan son bölümünde Ömer ve Zehra bize büyük bir panik yaşatmıştı. Bir arabanın içerisinde ölüm kalım savaşı veren ikilinin ölmeyeceğini bilsek de bu sahne çok heyecanlanmamıza neden olmuştu.


Adını Sen Koy 182. Bölüm Özeti ve Tüyoları 26 Eylül


Ömer ve Zehra yeni sezona arabanın içinden çıkmış, sağlıklı bir şekilde başlayacaktır. Dizinin en sevilen iki karakterinin böyle bir şekilde diziden ayrılmasını da zaten kimse beklemiyordu.

Ömer’in aşkını itiraf etmesi artık tüm dengeleri değiştirecektir. Dengelerin değiştiği tek yer Ömer ve Zehra cephesi olmayacaktır. Dengeler konakta da alt üst olmuş durumdadır. Yeni sezonun, eski sezondaki bölümler gibi büyük bir heyecan yarattığı daha şimdiden belli.

Ömer ve Zehra ilişkisindeki gerilmelerin en büyük sebebi Zehra’nın babasına gerçekleri açıklayamamasıdır. Ömer, formalite gibi görülen evliliği gerçek bir evlilik haline getirmek için çabalarken Zehra büyük bir pişmanlık duymaktadır. Babasının onun hakkında ona ne kadar güvendiğini söylediği konuşmasını duymak Zehra’nın vicdan azabını daha da arttırmaktadır.


Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları


Ömer ve Zehra’nın dışında dizideki diğer karakterlerin yaşantılarında da önemli değişiklikler konusu. Bu değişiklikler ile ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Dizinin yeni bölümünü beğendiniz mi?

1 YORUM

Comments are closed.