Adını Sen Koy 166-170 Bölüm Tüyoları Özeti Fragmanı 8-9-10-11-12 Mayıs


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 21:43
5

Adını Sen Koy hafta içi her gün heyecan dolu yeni bölümleriyle sizlerle olmaya devam edecek. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Adını Sen Koy 166-170. bölümlerinin özetleri ve ipuçlarını buradan takip edebilirsiniz. Her bölümü ile kalplerin ritmini değiştiren Adını Sen Koy’un gün gün ayrıntılarını bulabileceğiniz dizihaberci.com farkını fark etmek için bizi takip etmeye devam edin.Haberimiz her gün güncellenecektir.

Hilmi Yavuz geçen haftaki bölümünde yavaş yavaş durulmaya başlasa da Ömer ve Zehra için yine baş belası olmaya devam ediyor.Ömer ve Zehra nın ölümü için çaba harcayan Hilmi Yılmaz bunda başarılı olamasa da Ömer in içeri girmesi için elinden geleni yapacaktır.

Zehra büyük bir tuzaktan kurtulmayı başarmıştı fakat hala canı tehlike altında olsa da Ömer ve Zehra arasında artık bir şeylerin adının konması gerekiyordu.Ömer ise Zehra yı çok hoş bir yere yemeğe götürüp ona karşı olan aşkını itiraf edecek.

Mert ise yoğun bir çalışmayla babasının yaptıklarını ortaya çıkarmaya çalıştı. Ömer’e karşı neden  bu kadar kin dolu olduğunu öğrenir.Tek sebebin o olmadığını düşünerek yine işin peşini bırakmadan hala arayış içinde yoluna devem eder. Ayrıntılar en kısa zamandan sayfamızda güncellenecektir.

5 YORUMLAR

  1. evet evet aslında ıkısıde bılıyo bırbırlerınınsevdıklerını ama bırturlu bırlerıne soylıyemıyorlar

  2. 200 seriyaya catdi amma hayla Omer sevgisini etiraf etmedi.Alev bitsin artik

  3. SON …
    162.bölüme kadar en çok akılda kalan kapak sayfası:
    Dizinin Adı:ADINI ENTRiKA KOYDUM Başroller: ALEV, MEHTAP, HİLMİ YILMAZ Yardımcı roller : ÖMER, ZEHRA Konusu : KÖTÜLERİN ZAFERİ Anadüşünce:İYİ OLMAK, İYİLİK, DÜRÜTLÜK BU DÜNYADA GEÇER AKÇE DEĞİL Ne Öğrendik!:Nasıl entrika çevrilir, nasıl yuva yıkılır, nasıl yalan söylenir, nasıl adam kaçırılır, saman altından nasıl su yürütülür Daha Başka: Aynı evde olup da 162 bölümde konuşamayan, birbirlerinin adını söylemeyen, bön bön bakan ama entrikaları göremeyen akıllı ama senarist sayesinde aptal konumuna sokulan baş rol oyuncusu(oyuncuları) nasıl olunur
    Dizinin Fatura Adresi: İzleyiciler ve Başrol Oyuncuları
    Faturayı Kesen : SE-NA-RİST

    GELELİM SEZON FİNALİ VEYA 2.SEZONA:
    “ Yemek, evlilik teklifi, seni seviyorum “ bu sezon beklemeyin.Mutlaka başka uyduruk senaryoyla baltalar beklentileri.Yoksa 2.sezon ne ile dolduralacak
    Tekrarlıyorum.bu senaristten çok bir şey beklemeyin.1 verir 3- 4 alır, şaşırtır.nereden belli? Koca 162 bölümden belli.Bunların yazdığı senaryoda entrika bitmez.

    SEZON SONU KÜÇÜCÜK BİR BAL ÇALAR, DEVAMI HOOOP 2.SEZONA …

    EEE NE DEMİŞLER; PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLUR.

    GEÇEN 8 AY VE 163 BÖLÜMDE SENARİSTİ DAHA TANIYAMADIYSANIZ DAHA

    NE DENİRKİ. YANİ HİLMİ GİDER, ZİLLİ GELİR.MEHTAP GİDER. AFİTAP

    GELİR,ALEV GİDER YOOK YOOK GİTMEZ, ONA YARDIMCI ONUN GİBİ

    ENTRİKACI BİRİSİ GELİR. YOKSA YİNE UZUUUUUN BİR 200 BÖLÜM DAHA NASIL DEVAM EDECEK

Comments are closed.