Adını Sen Koy 146. Bölüm Fragmanı Özeti Tüyoları 10 Nisan Pazartesi


Güncelleme: 7 Nisan 2017 : 21:59
3

Adını Sen Koy 146. Bölüm De Neler Olacak (10 Nisan Pazartesi)

Ömer Zehra’yla gideceği yemeğe Alev’in oyunu yüzünden gidememiş bununla da kalmayan Alev Ömer’in telefonuyla gelerek Zehraya görünmüş ve akşam Ömer’in kendisiyle kaldığını söyleyerek adeta Zehrayı çıldırtmıştı.. Tüm bu yaşananlardan sonra Zehra hem çok üzülmüş hemde incinmiştir.

Ömer ise ondan özür dileyemeden Zehra mahalleye babasının yanına dönmüştür. Ömer Zehra’nın arkasından mahalleye gitse de Zehra onunla dönmemiş ve bu durum Ömeri de Zehrayı da iyice üzmüştür. Ömer ise Zehra ile olan ilişkisini bilerek zarara uğratan, daha doğrusu ikisini ayırmaya çalışan Aleve karşı tüm kredisini doldurmuş adeta onu artık muhatap almamaya başlamıştır.

Geçen bölümlerde neler olmuştu: Artık Ömer ve Zehra arasında ki yakınlaşma iyiden iyiye belli oluyor önceki bölüm de Ömer Zehra’ya uçağa kendisi için binmediğini söyledi bunu duyan Zehra kulaklarına inanamadı. Bugün ise çiftimizi romantik mi romantik bir yemek bekliyor. Ömer ve Zehra başbaşa bir akşam yemeğine giderler . Alev bu yemeğe engel olmak için kendini paralasa da elinden bişey gelmiyor. Zehra Ömer ile böyle bir yemeğe çıktığına inanamazken Ömer ise artık saklı kalan duygularını açıklama niyetindedir. İkisi de çok heyecanlı olduğu için ne söyleyeceklerini karıştıracaklar.

Diğer tarafta bu romantik yemeğe engel olamayan Alev hemen yeni planını devreye sokar. Ömer ve Zehra’nın bir araya gelmemesi için elinden geleni yapmaya hazır olan Alev’in bu planı şeytanın bile aklına gelmeyecek türden bakalım Ömer yine Alev’in oyununa mı kanacak yoksa aşık olduğu kadına güvenmeyi mi tercih edecek.

Adını Sen Koy da heyecan dolu bir hafta daha bizlerle olacak. Bakalım Ömer Zehra’ya olan aşkını itiraf edebilecek Mi Zehra ne cevap verecek . Alev Ömer ve Zehra’yı ayırmayı başarabilecek mi tüm bu sorlarımızın cevabını bu hafta alacağız .

3 YORUMLAR

  1. Yeter artık bu ne ya artık Ömer su alev cadisi’nin oyununa gelmesin Ömer ve Zehra artık evliliklerini gerçeğe donustursun sürekli tam düzelecek bozuluyor araları.senaristlerden sıkıldık artık onların arası duzrlince başka hikayemi bulamiycaklar bu ne ya moralini bozuyorlar artık mutluluk istiyoruz dizi izlerken bari mutlu olalım

  2. İnşallah artık bu yemek pazartesi yenir ve alev başarısız olur…Alev çok sıkıyor yaaa..Abartılı bir rolü var..Bu kadar yalan dolanı ortaya halen çıkmaması ilginç..Yani gercekte insanlar bu kadar salak mı

  3. Yahu bir yemek olayı ne kadar uzadı..Zehra alevin bu kadar yalanını bilmesine rağmen neye inaniyor..Hint filmini geçti ..Dön dolaş alevin oyununa gel.Yani alev olmazsa bu film surmeyecek mi..Alevi çok abartmaya başladınız inanin alev ve mehtap artık izleyenleri baydı..Filmi uzatmak için bu kadar entrikaya gerek yok ki..Senarist bir şey bulamıyor mu

Comments are closed.