Adını Sen Koy 141. Bölüm Özeti Fragmanı Ömer Uçak Kazasında Öldü mü? 3 Nisan


Güncelleme: 29 Mart 2017 : 23:29
19

Trt1 de devam eden günlük dizi 3 Nisan Adını Sen Koy 141. Bölüm Özeti Fragmanı Ömer Uçak Kazasında Öldü mü? sorusuna cevap bulacağımız gün olacak. Geçen hafta son çıkan fragmanı izleyenler Ömerin uçak kazası sonrasında öldüğünü zannetmiş hatta bazı ziyaretçiler Ömerin diziden çıktığını yazmıştı..

Elbette bu kadar değil. Ömer Zehrasını bırakıp nereye gidecekti? Aslında her şerde de bir hayır vardır sözünün nasılda işlediğini göreceğimiz bir bölüm olacak. Çünkü Hilmi Yılmaz gözünü karartıp Ömeri öldürmeye çalışırken adamları tam Ömer uçağa bineceği saatlerin öncesinde Ömerin başına silah dayayıp onu kaçırır.

Hilmi Yılmazın bu kötü görünen hamlesi aslında Ömeri öldürmek içindi ama eğer Uçağa binseydi kesin ölecekti, onu ölümden kurtaran Hilmi Yılmazın adamları oldu. Ömer şanslı adam. Ne yapıp edip Hilmi Yılmazın adamlarının elinden kurtulan Ömer konağa geldiğinde ayrı bir sürprizle karşılaşır. Çünkü kendisini öldü zanneden bir Zehra vardır karşısında.

Ömeri birden bire karşısında bulan ve Uçak kazasında ölmediğini gören Zehra boynuna sarılır kocasının ve ağlamaya başlar. Çok güzel bir sahne olacak emin olabilirsiniz.. Patlama sonrasındaki Ömer Zehraya sarılmıştı, daha güzelini şimdi Zehra yapacak inşallah.. Dizi için detaylar gelecek birazdan Bizi takip etmeye devam edin lütfen.. Adını Sen Koy 141. Bölüm Özeti Fragmanı Trt1 de sizlerle 3 Nisan da..

19 YORUMLAR

  1. Alev çok kötü artık onlara karismasin mutlu olsunlar hiçbir engel kalmasın ömer ev halkı alevin kötülüklerin gormuyorlarmi çok sıkıcı oldular yeter artık uyanın

  2. Cinsiyet ayrımı

    Niye insan istediği gibi davranamıyor? Neden kendimiz olamıyoruz? Bu, ikiyüzlülük olmuyor mu? Keşke istediğimiz gibi davranabilsek. Örnek vermek gerekirse neden kadınlar değerli? Neden erkekler değersiz? Çünkü kadınlar kibar, nazik, efendi, duygusal ve güçsüzdür. Ben böyle düşünmüyorum. Allah akıl vermiş fikir vermiş. İsteyen her şeyi başarır. Kadınlar isterse tekvando kursuna gidip kendini koruyabilir. Erkekler korksa karı gibi korkuyor derler ama bu, yanlış düşünce. Erkek dediğin evi geçindirir. Güçlü, ağa, padişah olur. Bunlar da yanlış. Çünkü erkekler de korkabilir. İnsanların kafasına yerleşen bu kalıpları değiştirmesi zor. Haliyle güçlü olarak bilinen erkekler hep zan altında ve psikolojik baskı altında kalıyor. Bir de neymiş erkekler ağlamazmış. Erkeğin duygusu yok mu? Neden ağlamaz, ağlasa bile nadir ağlar? Çünkü aklımıza, erkek ve kadın deyince erkek güçlüdür, kadınlar naiftir diye kodlamışız. Bir de erkekler dedikodu yapmaz diye bir şey çıkarmışlar. Dedikodunun kadına ait bir şey olduğunu düşünüyoruz. Erkeğe yakıştıramıyor, onu kız diye lanse ediyoruz.
    Ben erkeği ve kadını eşit tutuyorum. Bence evin reisi eşler olmalıdır. İllaki bir ast üst ilişki gerekmiyor.
    Neden erkekler askere gider? Çünkü güçlü ama kadınlar da gidebilir. Vatanı için her şeyi yaparlar. Şimdiki kadınlar askere gitse bazı konularda soğukkanlı düşünürler. Değil mi? Kadınlar askere gitmiyor. Çocuk bahaneyse eğer hamileyse doğum iznine ayrılabilir.
    Neden kadınlar evlenince erkeklerin soyadını kullanıyor? Bence ikisi de eşinin yani birbirinin soyadını kullansın. Böylece eşit olur.
    Neden erkeğin akrabasının yanına gidiyoruz? Onun yerine bir gün kendi tarafına bir gün onun tarafına gidelim. Ayrıca çocuğa da sorun bence.
    Erkek, çocuk gibi davransa karı gibi davranma derler. Bu laf her erkeğin zoruna gider.
    Neden cinayetleri erkekler işliyor. Çünkü bizim halk, erkek güçlü diye diye bu hale geldik. Erkekler, sınırsızca istediğini yapabiliyor. Çünkü güçlü. Keşke eşit olabilsek. Örnek vereyim: Erkek, sevgilimin yanına gideceğim dese gider. Kız dese izin vermezler. Bunun sonucunda kız gizli gizli buluşur ve kocaya kaçar. Ulaşamadığı şey, ona daha çok haz verdiği için ulaştığında mutlu olacağını sanır. Bir ya da iki hafta sonra aileler barışıp kaynaşsa da artık genç kız ağır bir sorumluluğun altına girmiş olur.
    Kadınlar hiçbir zaman amele değil. Eşler de birbirine yardım etmeli değil mi? Ama nedense erkek, ince düşünceliyse ve eşine yardım ediyorsa hemen kılıbık oluyor. Bu da erkeğin eve ve eşine olan ilgisini köreltiyor. Bence bu yanlış bir düşünce. Kadın çalışınca erkek gibi oluyor. Ama adam evde otursa karı gibi evde, pısırık, ana kuzusu derler. Sonra niye erkeklerin gözü dışarıda diyoruz. Keşke erkekler de tüm bu yetiştirilme şekli ve sosyal öğrenmelere rağmen kibar, nazik, duygusal ve romantik olabilse. Ama hanım evladı, kılıbık, süt çocuğu gibi aşağılayıcı sözler erkeklerin gururuna dokunuyor. Ondan sonra da geri dönülmez bir yola giriyor. Ama kızlara erkek fatma deseler kızlar çok mutlu olur. Çünkü toplumda “erkeklik” öyle yüceltilmiş ki bir kadın kendi işini yaptığında değil erkek işini yaptığında daha çok saygı görür, taktir edilir olmuş.
    Kadınların ve erkeğin zevki aynı olamaz. Erkek dediğin futbol maçı izler, derler. Erkekler pembe dizi izlemez, voleybol maçı izlemez, sihirli dizi izlemez. Erkekler mantıklı düşünür. Kızlar duygusal düşünür. Bence bunun ortasını bulmalı. Mesela erkek evlendiği zaman iç güveysi gelse kayınpederden geçiniyor diyorlar. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Kız yapsa sorun olmaz. Yani suç, hep erkeklerde değil. Erkek de kız da yeri geldiğinde veya isteklerine bağlı olarak içgüveysi kalabilir. İllaki bir şeyi cinsiyete dayatmaya gerek yok.
    Erkekler evlenince eşinin mahrem yerini kapatmasını ister. Bu mesela dinen gerekli ama eşin istemeyebilir. Onları zorlayamazsınız. Herkes dinen ve vicdanen özgürdür. Yoksa dinden soğumasına sebep olursunuz.
    Anne yüreği var ama keşke baba yüreği de anne yüreğine benzese. Bu dünyada onlar kadar koşulsuz ve merhametli seven bir varlık görmedim.
    Erkekler, Allahtan üç dört defa evlenemiyor. Kuma çok kötü bir şey. Kadın tek başına bir erkeği paylaşamıyor. Çünkü o, eşini seviyor, kıskanıyor. Gözünden sakınıyor. Ama erkekler resmiyette ve dinen tek eşli gözükseler de eğer eşi güzel değilse çoğu kez kadını aldatma yoluna gidiyor. O yüzden bu hayat kadınların yeri değil. Eğer kadın çok güzelse ya dinsizlik yapıyor ya da fuhuşçuluk yapıyor. Bu yüzden kadınlara üzülüyorum.
    Kadın ve erkek eşittir. Kızlar istediği gibi giyiniyor ama erkekler istediği gibi giyinemiyor. Şöyle açıklayayım; erkekler renkli kıyafet ve rahat elbise giyse cıvık, top vb… derler. Fakat bu yanlış zihniyet. Bundan dolayı toplumda kültür gelişmiyor. Kız, erkek gibi davrandığında bunu yadırgamıyoruz veya kötü gözle bakmıyoruz. Hemen delikanlı kız diyoruz ama erkekler, kız gibi davrandığında kalıbının adamı ol diyoruz. Neden erkekler ağırbaşlı ve mantıksal düşünüyorlar ve düşünmek zorundalar? Toplumun yüzünden. Toplumdan öyle görmüşler.
    Keşke modernlesseydik ama nerede o günler. Biz geriye gidiyoruz onlar ileriye gidiyor. Herkes, kız erkek diyerek cinsiyet ayrımı yapmadan sadece insan gözüyle bakarak insanca birbirlerine yardım etseydi bu dünyada problem kalmazdı.
    Genelde cinayetleri erkek işler neden? Çünkü erkekler cesur ve yiğittir. Her şeyi yaparım havası vardır. Aşırı özgüven ve egoya sahipler. Bunlar kızlarda da olsa onlar da daha kötü olurdu. Çünkü zaten egonun yararı yok.
    Geçmişte kızların değeri yoktu ama şimdi var. Artık erkeklerin değeri yok. Erkek başının çaresine bakmak zorunda. Neyse konumuza gelelim. Cahiliyye döneminde kızlar diri diri toprağa gömülüyordu. Orada bile erkekler güçlü değil mi? Çünkü erkekler hep güçlü olmaya, güçlü kalmaya zorlandığı için bu bir zaman sonra güç gösterisine dönüşmüş. Bir kediye kırk kere aslansın derseniz aslana heriflermeye kalkar. Durum bundan ibaret. Orantısız güç kullanımı. Yine kızların küçük yaşta evlendirilen de bir güç gösterisi değil mi? Güçlü olan kişi, en iyiyi en tazeyi en yeniyi ve en önemlisi her istediğini almaya ve yaptırmaya kalkar. Güçsüz olan kişiler de buna boyun eğmek zorunda kalır ve zamanla bu durumu normalmiş gibi görürler.
    Günümüzde kadın olmak daha kolay bence. Zengin koca bul evlen ama kadın olmanın ve erkek olmanın zor yanları da var tabi ki. Mesela kadın olmanın zorluğu evi temizlemek, çocuk bakmak ve iffetini korumak. Cesaret de olsa tam olur. Ama şimdiki kadınlar akıllandı ve tekvando kursuna gidiyor. Erkek olmanın zorluğu asker gitmek, evi geçindirmek ve inşaat gibi ağır işlerde çalışmak. Neden erkekler günü yok. Aslında saçma soru oldu. Doğrusu neden erkek ve kadının eşit günü yok. Erkekler sevgilisiyle küstü. Kızlar ne yapar? İlgi bekler ama erkekler de bekler. Erkek üşüse kız montunu bile vermez. Tartışsalar koltukta yat der. Hesabı hep erkekler öder. Alman usulü olsa daha iyi olur. Kadınlar da ağır şey kaldırabilir. ben kızım kaldıramam yanlış düşünce. Erkek; kadın işi yapabilir, kadın da erkek işi yapabilir, değil mi? O zaman erkekler kız sporu yapmaz denilmemeli. Sanki günah. Tersi olsa helal olsun kadına be. Ama erkekler yapsa kalıbının adamı ol trek derler. Modernleşelim artık. Değil mi? Erkek ve kadın arkadaş olabilir. Bu sakıncalı değil günah değil. İnsanlar bu yüzden cinsiyet değiştiriyor ya da intihar ediyor. Amerika, bazı konularda daha iyi Türkiye’den.
    Saygılı olmak, dürüst olmak gerek. Kadınlar evlendiği zaman eşi 100% değişir. Kadınlar eşlerine mütevazı olmaya çalışır fakat erkekler karı yemek hazır mı ya da kumandayı alıp bacağını uzatır. Sanki kadın köle erkek padişah. Bazı erkekler kıllarından rahatsız olur, onu temizler ama toplum karı der. Çünkü zihniyete göre erkek kıllı olur. Hatta bunu göğsünü gere gere gösterenler, utanç duymayanlar en kötüsü de utanılacak bir şey olmadığını düşünenler var. Yanlış zihniyet. Yani cahiller. Hala gerikafadayız, modernleşemedik. Erkekler küpe taksa, ellerine kına yaksa ve saçına boya sürse günah mı oluyor? Bence değil. İnsan kendini ne sanıyorsa odur. Kaba sözlere ve şiddete başvurmaya gerek yok.
    Mahkemede kadınlar ve erkekler eşit haklara sahip olsun. Değil mi? Evlilik teklifini kız ya da erkek etsin. Sakıncası yok. Bebeğinizi babalar da taşısın. Değil mi? Yaşınıza ve zevkinize göre film ve dizi izleyin. Diğer yandan bilimle de uğraşın. Herkes hürdür. Toplumu dinlemeyin. İstediğiniz gibi yaşayın, olur mu? Nasıl biri olmak istiyorsanız öyle biri olun. Benim kendimden öğrendiklerim bu kadar.
    böyle diziler yapın ama eşitlik olsun.

  3. Hangimiz sevmedik’e Halit Akcatepe, kemal sunal ve türkan şoray gibi bazı karakter olursa izlenir ama bütün yeşilçam da oynayan kişileri getirin. hemen bitirmeyin! benden söylemesi.

  4. Tamam güzel dizi
    Ama çokda beğeniyle izlemiyorum çünkü o saatlerde diğer kanallar sıfır olduğu için izliyorum
    Tadında olmalı

    • Sizi cox sevirik Erkan Meric Zehra hanhanim Men Jale Azerbaycannan salamlar butun dizi ehline bir Alev ve Mehtabdan basqa.

  5. Artık yavaşca açığa çıkmalı zehrayla ömer aşkını itiraf edip elbirliğiyle önce alevi oyunlarıyla yüzleştşrmeli mesrla asta alevin sakladığı cd yi bulup bşrlikte izleyelim ısrarıyka herkesin bir arada olduğu zaman açığa çıkmalı zehranın annesi ömerden aldığı parayla büyümüş olup geri gelmeli mehtap ve yenerin karşısına çıkmalı
    Toparlansın artık birazda mutlu sahneler olsun izlemekten vazgeçecem -bu hayat benim ve elşf dizisine benzemesin

  6. Sizin tüyo larınız hiç çıkmıyor n uyduruyormusunuz Ömer kaçırıl acak Dediniz olmadı hep beraber Abant’a gittiler niye uyduruyorsun üz yazarmısınız

  7. Zehra ve omeri cok seviyorum
    Ama birbirlerine asik olup gercek askin tadini cikarsinlar
    Bi de reklamlari cok uzun 2 kez reklam cikiyor ve ikiside 15 dk zaten kisa oynuyor dizi o zaman
    Reklam kisa dizi 1,5 saat olsa uzun uzun ohh ne guzel olur

  8. Zehra ve omeri cok seviyorum
    ama biran once birnirlerine asik olup gercek askin tadini cikarirlar İnşallah
    Bi de adini sen koyun reklamlari cok uzun 2 kez reklam giriyor ikisinde de 15 dakika oluyor kisa reklam olsa dizi de 1,5 saat olsun
    Uzun uzun ohh ne guzel olur oyle olursa

  9. Umarim bunun ustune zehra ve omer tam anlamiyla kari koca olur ve cocuklari olur bizi sevndirir

Comments are closed.