Adını Sen Koy 101.-102.-103.-104.-105. Bölüm TÜYOLARI (İlk Dizihaberci.Com da)


Güncelleme: 5 Şubat 2017 : 20:23
12

Adını Sen Koy 101.-102.-103.-104.-105. Bölüm TÜYOLARI (İlk Dizihaberci.Com da)

Adını Sen Koyda Son Hafta Neler Oldu: Patlamadan sonra Yasemin ve Zehra küçük sıyrıklarla kurtulmuşlar, önemli bir yara almamışlardır. Ancak radyodaki anons en büyük korkuyu Ömere vermiştir. Birazdan Zehranın öldüğünü düşünüp büyük panik yaşamış ancak sonrasında yaşadığını öğrenince rahatlamıştır. Aslında bu olay Ömerin Zehraya olan sevgisini aşkını da ortaya çıkarmıştır. Olay sadece sözleşmeli evlilik olayı olmaktan çıkmış, duygusal yakınlığa ve sevgiye aşka dönüşmüştür.. Peki ya Zehra? Zehra Zorbaya hangi gözle bakmaktadır. O Zehra üzülmesin diye Annesinin üvey olduğunu bile söylemek istemezken, Zehra ona yüklendikçe yüklenir, Ancak ses kaydı olayında olduğu gibi o annesinin gidiş nedeni de bir gün ortaya çıkacak ve Zehra Ömeri boş yere suçladığını anlayacaktır..

Gelelim Haftanın Tüyolarına..

BİRİNCİ TÜYO : Demir ve Leylanın arası yakında açılmaya başlayacak. Uzun süredir izlediğiniz üzere Demir ve Leyla arasında güzel bir başlangıç bekleniyordu. Demirin tüm istek ve arzusuna rağmen Leyladaki isteksizlik gözle görülüyordu. Sonunda Tayfunla bakışması ortaya koydu ki Leyla ile Tayfun arasında bir elektriklenme olacak ve Demir bu duruma seyirci kalacak. Aşk zaten böyle birşey değil mi? Biri yanar, biri alır götürür..

İKİNCİ TÜYO: Yasemin ve Koray arasındaki ilişkiyi iyice kıskanan Funda durumun gidişatından dolayı babasına haber eder. Hatta detaylara girerek Yamemin ile Korayın nerde buluştuklarını konuştuklarını Salim babaya anlatır. Bu durum Yasemin için hiç iyi olmayacaktır. Sevimin gitmesinden sonra çocukların sorumluluğu tek başına Salime kalmıştır ancak kızların ikisine de işinden gücünden dolayı çok hakim olamaz Salim..

ÜÇÜNCÜ TÜYO: Zehra annesinin gidişinden dolayı suçladığı Ömeri yıpratmaya ve her defasında imada bulunmaya devam eder.. Bu ima ve serzenişlerden rahatsız olan ve Annesinin öz annesi olmadığını Zehraya söyleyemeyen Ömer en sonunda Sevimin peşine düşer ve nerede ise bulup getirip Zehranın önünde konuşturmaktan başka yol bulamaz. Kısa süre sonra Ömer Sevimi bulup getirecek, yani Sevim diziye geri dönüyor hadi gözünüz aydın 🙂

Ölenlerin arasında Zehra Kervancıoğlu ismini duyan Ömer, yıkılır.. Hemen Zehra’yı bulmaya hastaneye gider. Teşhis için çağırılan Ömer, neler yaşayacaktır? Hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan Zehra’ya sımsıkı, aşkla sarılır.. Yaşadığı olayların şokunu atlatamayan Zehra, Ömer’e nasıl bir tepki verecektir? Bu sırada patlama haberini konaktan bir kişi daha duymuştur. Bu kişi kimdir?

Salim ve Ömer, hastanede karşılaşacaklar mıdır ? Bu oyunu bitirmekte kararlı olan Zehra, konağa dönmek istemez. Peki Ömer, konaktakilere bu durumu nasıl açıklayacaktır? Ömer, son kez Zehra’yı ikna etmek için mahalleye gider. Zehra Ömer’i eve almak istemez. Ömer nasıl bir yol ile eve girecektir ? Evde başbaşa oldukları anda onları bekleyen tehlike nedir ?

Köşe bucak Salim ve Yasemin’den saklanan Ömer, geceyi evde geçirir. Bu olayda Zehra hakkında neleri öğrenecektir ?

Zehra, tüm gerçekleri anlatmak için Ayşe ile buluşur. Zehra, gerçekleri Ayşe’ye anlatabilecek midir? Ömer, her şeyi anlatıp Zehra’yı konağa dönmeye ikna edebilecek midir ?

Zehra ve Ömer’in hayatlarında dönüm noktasına sebep olan olay nedir?

Diğer tüyolarımız hazırlanıyor.. Sayfamızı yeniden ziyaret ettiğinizde yeni tüyolar ile görüşmek üzere..

12 YORUMLAR

  1. Zehra konaga donsun cunku konak zehra olmadimi cekilmiyorrr zehra v omer barissin onlar ayriyken diizzinin tadiyokk zehra ve omeri cok seviy9ruz

  2. Dizi yi severk izlyrm ama biraz zehra ve ömer arsında duyusalk olsun birbirleriyle konşrken daha samimi konşsnlar.

  3. Salam Zehra ozunu naza cekme Omerimizi uzme Canim Omer bey sizi cok seviyoruz Zehra hanim sizide Aywe hanimi da coook seviyoruz cok isterdim sizlerle buluwmaq canlarim Bakudan yazdim

  4. nur abla instangramda diziye dönmeyecegini açıklamıştı yani sevimin geri gelmesi biraz zor

  5. Lütfen Zehra artıq gerçek ailesi tez ortaya çıxsın birde niye Zehra anesi nin parayı ömerden aldığı üçün ona yoxda Ömeri suçlayır özdə annesi ona o zülm etdirdi yenə anesini savunur

Comments are closed.