Adı Efsane İkinci Devre Final mi Yapacak? Ne Zaman Final Yapacak?


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 09:22
16

Kanal D’nin büyük umutlarla ekranlara getirdiği Adı Efsane’den kötü haber geldi. Adı Efsane İkinci Devre Final mi yapıyor? Ünlü isimlerle yayın hayatına start veren isim kadrosunda bu isimleri kaybetmiş ve 2. sezona daha farklı bir oyuncu kadrosu ve kurgu ile devam etme kararı almıştı.

Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerle başladığı tv serüvenine bu isimleri geride bırakarak devam eden diziden kötü haber geldi. Oyuncu kadrosundaki duayen isimlerle yollarını ayıran dizi genç yeteneklerle yoluna devam etme kararı almıştı.

Adı Efsa İkinci Devre adıyla 2. sezona başlayan dizi kadrosunu yenilemiş ve genç oyuncularla yeni sezona başlamıştı. Ancak dizi reytinglerde beklenen başarıyı gösteremedi.

Kanal D’nin gençlik dizisi Adı Efsane İkinci devreden açıklama gecikmedi. Dizi 6 hafta sonra final yapma kararı aldı.

Adı Efsane dizisi, Eylül ayı içerisinde düşündüğü final tarihini daha erkene çekme kararı aldı. Son zamanlarda reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan dizi, yapımcılar tarafından bir an önce bitirilecek.

Adı Efsane, 29 Ağustos akşamı yayınlanacak olan 29. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek. Sizce dizinin final yapması doğru bir kara mı? Adı Efsane dizisinin ikinci devre kısmını izlemeyi seviyor muydunuz? Dizinin uzatılmasını ister misiniz? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


Erdal Beşikçioğlu Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer Adı Efsane’den Neden Ayrıldı?


 

 

16 YORUMLAR

  1. Bir tek sevdiğim dizi vardı lütfen elimizden almayın bir daha dizi izlemem kararı aldım adi efsaneyi bitirmeyin lütfen isteğimizi kirmayin ya lütfen yani.

  2. Ya biz her hafta sabirsizlikla deli gibi yeni bölümü bekliyorduk ne reyting yapmamasi off lütfen geri baslasin diycem ama nafile yazik oldu baska dizi bulayim bari kendime….buarada genc oyunculari baska projelerde görürüz insaallah cok iyiler cünkü…

  3. Ne olurdu devam etseydi ne kadar güzel bir ddizi idi bu reyting nasıl birşey anlamıyorum en çok izlenen diziler final yapıyor izlenmeyen bir dizi olsa inadına tutarsınız ne olur tekrar yayınna girsin

  4. Şu an yapabilseydim final olmasını kesinlikle engellerdim ve uzatmalarını isterdim seni özliycez Adı Efsane ;(

  5. Koç gidince böyle olacağı belliydi.onun yerini kim doldurabilir ki. Bahar yok Melis yok.., diziyi seyretmemin tek sebebi Hakandı.oyunculuğu sesi mükemmel…umarım hemen yenı bir projede yer alır..seni özlicem cem yiğit…

  6. Şu reyting cihazları kimlerin evlerinde çok merak ediyorum. Ne zaman, olması gereken şekliyle bir aile bağı, bir arkadaşlık bağı bir vatan sevgisi işleyen dizi çıksa, sonu hüsran. Tam tersi işlenen diziler, eğlence programları reytingler de tavan. Ama bence Ülkenin gerçeği bu değil, bu reytingleri dikkate alıp işlerine yön verenlerin sonu da ulusal yayından internet yayınına doğru gider. Demedi demeyin bak 😀

  7. üzücü bi durum gerçekten dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyenler de var idi

Comments are closed.