Adı Efsane 21. Bölümde neler olacak? 17 Haziran 2017


Güncelleme: 10 Haziran 2017 : 00:08
0

Adı Efsane 21. Bölümde neler oldu? Adı Efsane 17 Haziranda neler oldu? Adı Efsanede haftaya neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Adı Efsane’de heyecanın da dozu giderek artıyor. Gürol tarafından vurulan Tarık hastanede yaşam savaşı verirken takımın şampiyon olmasını görmek en büyük arzusudur. Doktorlar tarafından kesin bir dille uyarılan Tarık, takımın şampiyon olmasını izlemek için büyük bir uğraş vermektedir. Takıma ilk günden beri olan inancı ve güveni, onu bu maçı görmesi için cesaretlendirmektedir.

Bahar, Tarık’ın durumuna çok üzülmektedir. Sezon finaline doğru yaklaşılan diziden Tarık, Bahar ve Seçil karakterlerinin ayrılacağı neredeyse kesinleştiği için Tarık’ın bu bölümde ölebileceği de iddia ediliyor. Ufak bir sezon finali tatili verdikten sonra yoluna genç oyuncuları ile devam edecek olan dizinin eski başarısını devam ettirip ettiremeyeceği de merak ediliyor.

 

 

Diğer yandan Kıvanç’ın Hakan ve arkadaşlarına olan öfkesi ve kini de bir türlü geçmemektedir. Hakan da şampiyonluk yolunda ilerlerken Kıvanç ve arkadaşlarının saldırısına uğrayacaktır. Ancak yine de hem koçu hem de arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratmamak için olan gücüyle onların yanında olmaya çalışacaktır.

Bahar’ın yanı sıra Seçil de Tarık’ın durumundan dolayı büyük üzüntü yaşamaktadır. Tarık’a kızsa da sinirlense de Seçil için Tarık’ın yeri çok başkadır. Ona kızmalarının, darılmalarının altında hep büyük aşkı yatmaktadır.