Acun’dan 2018’e Yeni Yarışma Geliyor!


Güncelleme: 1 Şubat 2018 : 18:24
0

Ülkemizde ve yurt dışında yaptığı başarılı programlarla adını duyuran Acun Ilıcalı’ya Amerika’nın kapıları açıldı. Meksika’da başlayan Exathlon isimli yarışma programıyla reytinglerde zirveye oturan Acun Ilıcalı’ya teklifler yağmaya başladı.. Acun Ilıcalı’nın yeni programı ne, ne zaman başlayacak?


Survivor 2018 Gönüllüler Tam Kadro İsim Listesi


Meksika Azteca Tv kanalı,  7 share ile ülke televizyonları sıralamasında ortalama 6. sıralardayken Exathlon yarışmasının başlamasıyla 30 share ortalamasına ulaştı ve birinciliği kıl payı kaçırarak 27 yıllık bir aranın ardından 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Exathlon’un başarısı kanalın CEO’sunu oldukça memnun etti. Ve bu başarının televizyon tarihinde bir devrim olduğunu açıkladı. Ardından Miami’de düzenlenen televizyon fuarı NATPE’de  Amerikalı televizyoncuların randevu istediğinde bulunduğunu söyledi.

Farklı ülke kanallarının da Exathlon için başvuruda bulunduğunu fakat yüksek bütçeli bir program olduğu için öncelikle Şili, Arjantin ve Kolombiya ile görüşmeler yürüttüğünü Şili ve Kolombiya ekiplerinin yarışacağı Exathlon’un en kısa zamanda yayınlanacağı Acun Medyanın gündeminde.

Türkiye, Yunanistan, Arjantin, Şili ve Kolombiya çekimlerini aynı anda başlatacağını açıkladı. Acun Medya adına önemli gelişme olan diğer bir olay ise Amerika pazarıyla ilgili oldu. Acun anlaşmayla ilgili detayları  ” ABD’de İspanyolca yayın yapan dört kanaldan da teklif aldık. NBC’nin kanalı Telemundo ile prensipte anlaştık. Her gün 4-5 kez haberleşiyoruz. Nisanda haftanın beş günü yayın istiyorlar.” sözleriyle açıkladı.

Acun Medya imzası taşıyan programların yurt dışında hala revaçta olduğunu, Telemundo’da program tutarsa ülkelerin sıraya gireceğini  söyledi. Exathlon sayesinde elde edilen başarının Amerika’da da devam etmesi durumunda ülkemiz adına güzel bir gelişme olacağını açıkladı.

Survivor 2918’in de 10 Şubat cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına merhaba diyeceğini hatırlatalım.  Acun’un yeni programı hakkında tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.