Yoksul Akraba Dizisinin İsmi Değişti!


Güncelleme: 22 Şubat 2019 : 22:53
0
Zengin ve Yoksul

Star TV ekranlarında yayınlanması beklenen, NTC Medya’nın yapımcılığında ekrana gelecek olan yeni dizi Yoksul Akraba’da başlamadan isim değişikliğine gidildi. Peki dizinin yeni ismi ne oldu? İşte detaylar..

Yoksul Akraba Dizisinin Yönetmeni ve Senaristi Kim?

Hazırlıkları tam gaz devam eden dizinin yönetmen koltuğunda son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yönetmenliğini üstlenen Deniz Yorulmazer otururken, senaryo koltuğunda ise Kırgın Çiçekler ile Aşk ve Mavi dizilerindeki başarısıyla dikkat çeken Yelda Eroğlu oturacak. Bakalım dizi bu iki gibi sükse yaratmayı başarabilecek mi?

Yoksul Akraba Dizisinin Yeni İsmi Ne Oldu?

Star TV ekranlarında yaz sezonuna hazırlanan ve son dakika değişikliğiyle isim değiştiren dizinin yeni adı Zengin ve Yoksul oldu. Başrollerini Binnur Kaya, Osman Sonant, Gülcan Arslan, Elif Doğan ve Damla Colbay gibi isimlerin paylaşacağı yeni diziye önümüzdeki günlerde yeni isimler de dahil olmaya devam edecek.

Yoksul Akraba Ne Zaman Başlayacak?

Kırgın Çiçekler gibi yazın başlayıp ekranları parsellemeye hazırlanan yeni dizi Zengin ve Yoksul’un Haziran ayı gibi yayına sürüleceği düşünülüyor. Ancak son dakika bir değişiklik yaşanmadığı sürece bu durum geçerli görünüyor.

Yeni diziye yayın hayatında başarılar diliyor, bol seyirci temennisinde bulunuyoruz.