İSTANBULLU GELİN SEZONA İHANETLE BAŞLIYOR!


Güncelleme: 25 Ocak 2019 : 00:13
0

Üç haftalık bir aradan sonra, Star’da her Cuma, izleyicisiyle buluşan İstanbullu Gelin’de yarın akşam yayın hayatına geri dönüyor. Başrollerinde, Aslı Enver ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizinin yeni bölümünde olaylar var. İşte detaylar…

ESMA VE GARİP BALAYINDA!

Dizinin ilk çıkan fragmanında, yıllar sonra dünya evine giren Esma ve Garip’in Uludağ’daki balayı görüntülerini izlemiştik. Garip, Esma’nın hastalığına yenik düşmesine izin vereceğe benzemiyor. Her daim, yanında olup ona moral vereceği anlaşılıyor. Tatilde oldukları sürece de, aizahmer dan bahsetmeyeceği tahmin ediliyor.

FARUK ÇOK ÜZGÜN!

Annesi balayındayken, Faruk onun hastalığı yüzünden oldukça, üzgün bir şekilde ekrana yansıyacağı düşünülüyor. Süreyya’nın da onun en büyük destekçisi olarak gözükeceği biliniyor. Evden taşınma işleri bir süre daha erteleneceğe benziyor.

DİLARA BEBEĞİNİ Mİ KAYBEDİYOR!

İkinci fragmanda ekrana yansıyan bir isim de Dilara oluyor. Güneş ve Adem’i oldukça samimi bir şekilde görüyor ve çok sinirleniyor. Aynı zamanda, bu durumu Süreyya’nın da bildiğini öğreniyor. Aralarında ciddi bir tartışma yaşanması ve Süreyya’nın da oldukça üzüleceği bekleniyor. Üstelik, Dilara yaşadıklarını kaldıramıyor. Bebeğini kaybetme tehlikesiyle burun buruna geliyor. Tekerlekli sandalyeyle hastaneye götürülürken, fragmanda dikkat çekiyor.

İPEK KOCASINA İHANET Mİ EDİYOR!

İpek ve Fikret’in ilişkisi iyice çıkmaza giriyor. Evliliğini ayakta tutabilmek için sürekli kocasını alttan alan İpek, bu bölüm gözükmeyeceğe benziyor. Kendisine ilgi duyan, eski arkadaşı Okan’a yeşil ışık yakarken gözüküyor. İkinci yayınlanan fragmanın son sahnesinde, Dilara bir mekanda Okan’la içki içerken ekrana yansıyor. Ayrıca, Fikret’te ikisini, o şekilde birlikteyken görüyor.

HER ŞEYİN CEVABI YENİ BÖLÜMLERDE

Bundan sonra ne olacak? Fikret ve İpek’in evliliğinin artık dönülmez bir yola girdiği anlaşılıyor. Daha önce de pek çok kez ayrılmanın eşiğinden dönen çift, bu kez gerçekten ayrılacak mı? Dilara bebeğini kaybedecek mi? Süreyya ile arasındaki bağ ne olacak? Esma’nın hastalığının seyri nasıl ilereme gösterecek? Faruk evden ne zaman taşınacak? Tüm soruların cevabı yayınlanacak yeni bölümlerde olacak.

İstanbullu Gelin yarın akşam saat 20.00’de Star ekranlarındaki yerini alacak.