Ozan Dolunay ‘Artvinli’ Dizisinde!


Güncelleme: 17 Ocak 2019 : 22:40
0
Ozan Dolunay Kimdir?

Kanal D ekranlarında sezon ortasına yetiştirilmesi beklenen, kod adı şimdilik Artvinli olarak belirlenen ve çekimlerinin de hem Artvin hem de İstanbul’da olması beklenen dizisi için çalışmalar devam ediyor. Son haberimiz dizinin kadrosuna katılan isim. Detaylar haberimizde..

Artvinli Dizisi Kadrosunda Açıklanan İsimler!

Kanal D’nin büyük umutlarla yayına sürmek için gün saymaya başladığı dizinin kadrosunda şu an açıklanan tek isim Fikret Kuşkan olsa da son gelen bilgilere göre katılan yeni isim Fikret Kuşkan’ın oğlu Cenk olacağı beklenen Ozan Dolunay olacak.

Artvinli Dizisi Yapımcı, Yönetmen ve Senarist Kim?

Ozan Dolunay’ı da kadrosuna dahil eden Artvinli dizisinin yapımcı şirketi Avşar Film olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda oturması beklenen isim ise başarılı yönetmen Cevdet Mercan olacak. Dizinin senaryosunu ise son günlerde tanıtımları dönmeye başlayan Kardeş Çocukları dizisini de yazacak olan Sırma Yanık yazacak.

Artvinli Dizisi Ozan Dolunay (Cenk) Kimdir? Oynadığı Diziler Hangileridir?

Avşar Film imzalı yeni dizi Artvinli’de Cenk karakterine hayat verecek olan Ozan Dolunay, 17 Ocak 1991 İstanbul doğumludur. Genç ve yakışıklı oyuncunun daha önce rol aldığı dizilere baktığımızda ise Tatlı Küçük Yalancılar, Oyunbozan, Yüksek Sosyete ve Darısı Başımıza dizilerini görüyoruz.

Yeni dizisi Artvinli’de Ozan Dolunay’a başarılar diliyoruz.