ÇOCUKLAR DUYMASIN’IN YENİ BÖLÜMÜNDEKİ SÜRPRİZ KONUK KİM?


Güncelleme: 8 Ocak 2019 : 16:59
0

Yılbaşı nedeniyle ara veren diziler, yavaş yavaş yeni bölüm hazırlıklarına başladı. Pek çok oyuncu, dizilerin çekim ekibinde yerini aldı. Yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, başrollerini de, Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan’ın paylaştığı, Çocuklar Duymasın ekibinin setinden de paylaşımlar devam ediyor. İşte detaylar…

YENİ BÖLÜMDE HALİL SÖYLETMEZ ROL ALACAK

Daha önceki haberimizde de, yeni bölüme iki yeni oyuncunun katıldığını duyurmuştuk. Doğa Konakoğlu ve Ufuk Meriç dizinin yeni bölümlerinde rol alacaktı. Ancak yenilikler bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Dizinin yılbaşı tatili sonrası yayınlanacak ilk bölümünde, sosyal medya hesaplarıyla adından söz ettirmeyi başaran Halil Söyletmez konuk olacak.

GERÇEK ADIYLA ROL ALACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Dizideki işlevi ne olacak? Henüz bununla ilgili bir bilgimiz bulunmuyor. Ancak, kendi gerçek adıyla katılacağı tahmin ediliyor. Büyük ihtimalle, sosyal medyadaki popülerliği ve çektiği videolar hakkında bir şeyler anlatırken gözükeceği düşünülüyor. Fotoğraf da Meltem ve Haluk’un da olması seyirciye bir çeşit ipucu veriyor. Haluk’un, yeniliklere ve teknolojiye kapalı bir karakter olduğu, uzun yıllardan beri biliniyor. Bu nedenle, sosyal medya fenomenliğiyle ilgili eleştirilerini komik bir dille duyacağımız bölüm olacağına inanılıyor. Daha detaylı bilgi elimize ulaştığında bildireceğiz. Ancak, Ocak’ın üçüncü haftası gibi yeni bölüm yayınlandığında, neler olacağını daha net görebileceğiz. Çocuklar Duymasın, bir değişiklik olmazsa 23 Ocak 2019 Çarşamba akşamı Kanal d ekranlarında olacak.

Şimdi Halil Söyletmez kimdir? Açıklayalım..

HALİL SÖYLETMEZ KİMDİR?

Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Halil Söyletmez, Adana’lı olduğu bilinmektedir. Adana’da dünyaya gözlerini açmıştır. Snapchat, İnstagram, Vine ve Youtube da çektiği videolarla tanınmıştır. Dijital ortamda gördüğü büyük ilginin etkisiyle, sinema dünyasına adım atmıştır. Cumalı Ceber filmiyle beyazperdedeki yerini almış ve daha çok tanınmıştır.

Vine sistemini 2013 yılında keşfetmiş ve yurtdışında kullanımını denemek istediğini belirtmiştir. Bu sayede, Türkiye’deki ilk vine kullanıcıları arasına girmeyi başarmıştır.

Beyaz Show’da bir dönem yaptığı Vine köşesi adlı programla daha geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. İlerleyen dönemlerde ise, sinema ve televizyon projeleriyle ekran karşısında yer almayı planladığını söylemektedir.