Bizim Hikaye Tülay Kimdir,Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 17:22
0

Fox tv’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi oyuncularına bir yelpaze açacak olurdak gözümüze Tülay karakter. Enfes bir fizik be muazzam bir güzellik sahibi olan başarılı oyuncu kimdir,evli midir, çocukları var mıdır,yaşı kaçtır,daha önce nerelerdr oynadı, aslen nerelidir, asıl mesleği nedir?gibi birden fazla soru geliyor akıllara. 

Tülay karakteri kimdir? Tülay dizide Tufan ile evli bir kadındır. Başrol oyuncusu Filiz ile kapı komşusudur. Tülay iyi niyetli, yardımsever bir kadındır. Güzelliği dillere destan olan Tülay mahallede kahve işleten Tufan ile evlenir. Tülay hep çocuk sahibi olmak ister. Ancak çocuğu bir türlü olmuyordur. Daha sonra ikiz çocuklara hamile olduğunu öğrenen Tülay çocuklarını göremeden kaybeder. Tülay çok üzülür. Büyük bir yıkım yaşar. Bakalım ilerleyen bölümlerde Tülay ‘ın hayatı nasıl değişecek?

Tülay karakterine can veren oyuncu Nesrin Cavadzade’dir. Boyu 1.68 cm’dir kilosu ise 58’dir. Gözleri kahverengi saçları ise açık kahverengidir. Azerbaycan Bakü’de doğmuştur. Ilkokul 4.sınıftan beridir Istanbul’da yaşamaya başlamıştır.36 yaşında olan oyuncu 30 Temmuz 1982’dir. Marmara Üniveristesi Sinema ve Televizyon mezunudur. Türkçe dışında Fransızca, Ingilizce ve Rusça dillerini çok iyo bjr şekilde bilmektedir. 2010 yılında Samanyolu dizisinde oynayarak hayatlarımıza girmiştir. Güzel oyuncu 2011 yılında ise Al Yazmalım isimli dizide rol almıştır. 2012 yılına geldiğimizde ise Yeni Dünya isimli dizide rol almıştır bu dizi çok uzun sürmemiştir. Asıl ününü Al Yazmalım diziisinde elde etmiştir. 2014 yılında Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun başrolde olduğu Küçük Ağa dizisinde oynamıştır. Nesrin Cavadzade 2016 yılında ise Efruz karakterine can verdiği Kış Güneşi dizisinde Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Aslında güzel oyuncu diziden çok filmleri ile anılmayı istemektedir. Ilk filmi Dilber’in Sekiz Günü’dür. Diğer filmi ise Acı’dır. Güzel Günler Göreceğiz,Yangın Var,Annemim Şarkısı, Kuzu,Son Mektup gibi filmlerde rol almıştır. Güzel oyuncunun oynadığı diğer projeler; Bizim Hikaye, Fi,Yersiz Yurtsuz vs.dir.

Burcu ise,Aslan’dır. Güzel oyuncu çay içmeyi, hamur işlerini, keyfine bakmayı, rahat olmayı, spor yapmayı, müzik dinlemeyi,dans etmeyi, film izlemeyi,kedileri ile ilgilenmeyi, denize girmeyi,annesi ile yürüyüş yapmayı,dergilere bakmayı vs. çok seviyor.