Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Yeni Bölümde Neler Olacak? Sorular Çok


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 18:50
0

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Yeni Bölümde Neler Olacak?
Mehmet karısı Arzu’yu Emre öldürdü düşüncesiyle Emre’yi vahşice bıçakladı. Mehmet Emre’yi öldürdüğünü düşünerek çok üzüldü, vicdan azabı çekti. Artık  Arzu dizide  yer alamayacak? Onun  yerine boşalan koltuğa  gelecek olan kişi  ise,Meryem Uzerli olabilir diye dedikodular  yer alıyor  bu durum ilerleyen gunler itibari ile netlik kazanacak. Güzel oyuncunun hangi role gireceği hangi karaktere hayat  vereceği  ise büyük bir merak konusu.

Oya Mehmet’in yanına gitti Emre’nin ölmediğini söyledi. Oya’nın soğukkanlı oluşu Mehmet’i Oya katil olabilir şüphesini doğurdu. Arzu’yu anma gecesi düzenleyen Mehmet sarmaşık sakinlerinden olan arkadaşlarını çağırdı. Yemek yiyecekleri dağ evinde herkes toplandı. Mehmet karısı Arzu için düzenlediği bu dağ evindeki anma gününde eşinin intikamını almak istiyordu.
Emre Pelin’e beraber buralardan gitme teklifi yapıyor. Merakları daha da arttıran bu olay acaba Pelin Emre ile gidebilecek mi? Acaba Pelin Taylan’ı arkasında bırakıp gidebilecek mi? Bu soru cevabını bu akşam bulacak. Komiser ise Arzu’nun katilini bulmak için sarmaşık sakinlerinin üzerine gitmeye çok kararlı ve bu kararını uyguluyor.

Bu Bölümde Merve Aksak piyasaya çıkıyor. (Bilindiği  gibi güzeller güzeli oyuncu sağlık  sorunları  yaşıyordu  ve bu yüzden de bir türlü  setlere gelemiyordu. Onun yerine onun gençliğini canlandıran genç  oyuncu ara sıra yayınlara geliyordu. )Eski sevgilisini bulan ise Kerim oluyor.

Merve Aksak ve Kerim Paris’te buluşuyorlar. Kerim eski sevgilisi Merve Aksak’a polisin onu sorguya çağıracağını haber veriyor. Kerim Merve’nin Serhan’dan uzaklaşmasını istiyor. Merve’nin Serhan’dan uzaklaşmama sebebinin Oya olduğunu biliyor. Tabi Kerim bir yandan da Oya’ya baskı yapıyor. Kerim Oya”nın gidip Serhan’ın teklif dosyasından tüyo alıp ona vermesini istiyor. Bakalım Kerim’in bu teklifine Oya iştirak edecek mi? Bakalım Merve Aksak Serhan’dan boşanacak mı?

Pelin kocası Taylan’ı bırakıp Emre ile gidecek mi?
Saatler kala Ufak Tefek Cinayetler Dizisine . Bu Bölümde sarmaşık sakinlerinin kadınlarının vermesi gereken kararlar var ve sarmaşık sakinlerinin kadınları büyük bir yol ayrımının eşiğine gelmiş durumda. Nefesler tutuldu yeni bölümr saatler kaldı. Iyi seyirler.