Sen Anlat Karadeniz Doktor Volkan Kim? Gerçek Adı?


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 22:10
0

Sen Anlat Karadeniz dizisine doktor Volkan olarak katılan oyuncu kim? Sen Anlat Karadeniz doktor Volkan kimdir? Gerçek adı, oynadığı diziler ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler…

Dizinin son bölümünde Nefes’in gördüğü halüsinasyon artmaya başlayınca Tahir onu psikoloğa götürmeye karar verir. Özellikle son gördüğü kabus Nefes’in ruh sağlığının iyice tehdit altında olduğunu ortaya çıkarmıştır. Vedat’ın velayet davası açtığını öğrenen Nefes, olmadığı halde Vedat’ın Yiğit’i götürdüğünü görür ve çılgına döner. Etrafındaki herkes Nefes’in yaptıklarına anlam veremez. Tahir Nefes’in bu haline daha fazla dayanamaz ve onu işin uzmanından destek almak için hastaneye götürür. Nefes’in terapi aldığı doktor Volkan kim?

Dizinin 11. bölümünde Nefes’in gittiği doktor Volkan kim? Doktor Volkan Nefes’in anlattıklarını dinledikten sonra ülkemizde her 3 kadından 1’nin şiddet gördüğünü bunları yaşayan tek kadının Nefes olmadığını anlattı. Kadına şiddetle ilgili önemli konulara dem vuran ve bilinçlendirici bir konuşma yapan doktor Volkan izleyenler tarafından merak edildi. Ve Sen Anlat Karadeniz doktor Volkan kim sorusu yoğun olarak araştırıldı.

Sen Anlat Karadeniz Volkan rolüne hayat veren oyuncu Can Verel’dir. Can Verel 1 ocak 1982 yılında yılında dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Daha çok tiyatro alanında kendini gösteren oyuncu ara ara dizi projelerinde de yer alıyor. Omuz Omuza, Arka Sokaklar, Selana, Gemilerde Talim Var ve Papatyam projelerinde rol alıyor. Ayrıca Türkiye Futbol Vakfı/Yönetim Kurulu Üyesidir.

Kendisine Sen Anlat Karadeniz doktor Volkan rolüyle kadına şiddet konusunda topluma mesajlar veren çıkarımlarını izlemeye ilerleyen bölümlerde devam edeceğiz.