8. Gün İzlendi Mi? Tuttu Mu? İzleyici Yorumları


Güncelleme: 18 Mart 2018 : 23:51
1

Atv’nin uzun hazırlıklar sonucunda ekrana gelen dizisi 8.Gün izlendi mi? Pazartesi gibi zorlu bir günde yayına başlayan 8. Gün tuttu mu? Güçlü rakiplerine rağmen iddiasını ortaya koyan 8. gün reyting sonuçları nasıl? Yeni başlayan diziler arasında en çok merak edilen ve heyecanla beklenen dizilerden biri olan 8. Gün ilk bölüm başarısı ve izleyici yorumları hakkında detaylar haberimizin devamında…

Başrollerinde Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kutaş’ın rol aldığı 8. gün 19 mart pazartesi ilk bölümü ile görücüye çıktı. Dizinin fragmanları yayınlanmaya başladığı andan itibaren milyonlar tarafından izlendi. Büyük bir merakla beklenen dizi nihayet ekrana geldi.

Zeki, hayat dolu ve başarılı bir kadın olan Bahar varlık içinde büyümüştür. Eşiyle birlikte sorunsuz bir hayat yaşarken hamile olduğunu öğrenmiş ve mutlulukları katlanmıştır. Fakat Bahar’ın mükemmel giden hayatı bir anda alt üst olur. Agna Şirketinde yazılım mühendisliği yapan annesi Şehnaz’ın öldürülmesiyle hayatının dönüm noktasını yaşar. Çünkü annesini öldürenler bilmediği bir neden sebebiyle Bahar’ın peşindedir. Bahar bir yandan annesinin ölümü arkasındaki sır perdesini araştırırken diğer taraftan hayata tutunmaya çalışır.

Çıktığı bu macerada yolu hiç ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı eski mafyalardan biri olan Hayati ile istemeden de olsa iş birliği yapacaktır. Bu iş birliği başlarda zorunluluk için olsa da zamanla aralarında kuvvetli bir bağa dönüşecektir. Politik, aksiyon ve sürükleyici konusuyla dikkat çeken 8. Gün izlendi mi? tuttu mu? Reyting sonuçları nasıl? 

Dizi pazartesi gibi zorlu bir günde ekrana gelerek iddiasını ortaya koyuyor. Fakat Star Tv’de Söz, Show Tv’de Çukur ve Kanal D’de Siyah Beyaz Aşk gibi zirveyi zorlayan diziler arasında kendini ispatlamayı başarması zor. Dizi ortalama bir dereceyle  ilk 10 içerisine girmeyi başaracak fakat ilk üçte yer alması oldukça zor.

8. Gün dizisi pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ederse yakın zamanda final bayrağını çekecektir. Sizler 8. Gün dizisini nasıl buldunuz? Sizce dizi izlenir mi tutar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz. 


8. Gün Çalan Şarkılar 8.Gün Dizi Müziği


1 YORUM

Comments are closed.