8. Gün Dizisi Aziz Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler Ve Merak Ettikleriniz


Güncelleme: 9 Şubat 2018 : 02:55
0

Yayınlanan teaserlarıyla bile şimdiden çok konuşulan 8. Gün dizisi Aziz kim? Ekran hayatına başlamaya hazırlanan 8. Gün dizisi iddiasını şimdiden ortaya koymaya başladı. Uzun süredir kamera karşısına çıkmayan Cem Davran 8. Gün dizisi Aziz karakteriyle tekrar ekranlara dönüyor. Aslında hepimizin yakından tanıdığı 8. Gün dizisi Aziz kim? Rol aldığı diziler…


8. Gün Dizisi Ahmet Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi ve Kariyeri


Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Ayça Bingöl, Buğra Gülsoy ve Yiğit Kirazcı gibi kaliteli isimlerin paylaştığı dizide önemli rollerden birini üstlenen Aziz karakterine Cem Davran hayat veriyor. 8. Gün dizisi Aziz kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında bilgi verelim.

Dizide Burcu Biricik’in canlandırdığı Bahar, annesinin ölümünün arkasında yatan sır perdesini aralamak için mücadele verecek. Aynı zamanda, Bahar ölen annesinin ürettiği önemli yazılım programının peşine düşen karanlık adamlara karşı da kendini korumaya çalışacaktır. Her şeyin yolunda gittiği rutin hayatı birden bire alt üst olan Baharın hikayesi izleyici kendine çekmeyi başaracak.

8. Gün dizisi Aziz karakteri ise Türk jetleri için yazılım programları üreten Lotus isimli firmanın sahibidir. Aziz dışarıdan görünenin aksine karanlık işlerin içinde olan tehlikeli bir adamdır.

8. Gün Dizisi Aziz Kim? Cem Davran 

8. Gün dizisi Aziz karakterine hayat veren Cem Davran 1964 doğumlu dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul doğumlu tecrübeli oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezundur. Sanat hayatına Türkbank çocuk tiyatrosunda başlamıştır. İstanbul Tiyatrosunda 3 yıl yönetim kurulu üyeliği ve sanat yönetmeni yardımcılığı yapmıştır. Bugüne kadar 50’nin üzerinde tiyatro oyununda rol alan Cem Davran onun dışında sayısız dizi ve sinema filminde de yer almıştır. Bir çok üniversite de oyunculuk dersleri vermiştir. 1989 yılında Hilal Davran ile evlenmiş ve Ali ve Hücran adında iki de çocukları dünyaya gelmiştir.

2002 yılında Magazin Gazetecileri Derneğinin düzenlediği törende en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır. Tatlı Betüş, Ruhsar, Şaşı Felek Çıkmazı, Aşk Meydan Savaşı, Bana Abi De, Patron Kim, Yuvam Yıkılmasın, Çocuğun Var Derdin Var, İlk Göz Ağrısı, Deli Dolu, İzmir Çetesi, Babam Sınıfta Kaldı, Yedikule  Hayat Yokuşu dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde 8. Gün dizisi Aziz karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

8. Gün Dizisi Aziz Kim?