8 Ekim 4 Kadın Zamanı Seray Sever Hangi Burç Ne Yapmalı? Hangi Burçlarda Neler Olacak?


Güncelleme: 8 Ekim 2018 : 20:11
0

8 Ekim 4 Kadın Zamanı Seray Sever hangi burç ne yapmalı? Hangi burçlarda neler olacak? Kanal D ekranlarının sabahları insanları bilgilendiren içini açan 4 Kadın Zamanı programı bu gün oyuncu olduğu gibi bir çok alanda da ekran karşısına çıkan Seray Sever bu gün konuk olarak katıldı.

Seray Sever hangi burç ne yapmalı sorusuna cevap veriyor. 8 Ekim 4 Kadın Zamanı Seray Sever hangi burç ne yapmalı? Hangi burçlarda neler olacak? Terazi burcu 1 Kasım sonrası dikkatli olmalı yeni ay çok etkiliyor. Özellikle yükseleni aslan olan burçlar zor zamanlar geçirecek.

Yükselen koçlar bu hafta zor anlar yaşayacak bu hafta baktığımızda her burç yeni aydan dolayı zor anlar yaşıyor. Yükseleni yengeç olanlar ev yuva partner konusunda zorlanacak. Yükseleni aslan olanlar kardeş ve sağlık sorusunda 15 günlük bir sürede olaylar olup zorluyor. Boğa , akrep burçları yıkım yaşayacak.

Yükseleni Başak olan para konularda yaratıcı olma çocuk konusunda çok harcama aşk konusunda harcama olacak. Yükseleni Terazi olanlar ev yuva konularında baya bir zor anlar yaşıyor. Evliler boşuna bilir.Evlerinde yaşlı bakabilir. 8 Ekim 4 Kadın Zamanı Seray Sever hangi burç ne yapmalı? Hangi burçlarda neler olacak? Yükseleni Akrep olanlar koşuşturma, kardeşlerle ilgili konular dikkat çeker.

Yükseleni yay burçlar ise gelecek hedefleri ile zorlanma yasaya bilir. Sosyal ortamda birisi ile tanışma gibi sürpriz olabilir. Yükseleni oğlak olan burçlar güçlü insanlarla bir fırsat var. Yükseleni kova olan burçlar hep eve kapanma var. İstese dışarı çıkıp bir şey yapamıyor. Sonra düzelme olacak ama ruhsal baskı altında kalma olabilir. Balık ilişkiler üzerinde ortaklar ile ayrılık olabilir. Önümüzdeki ayda bolluk bereketlik olacak. Bu dönem yeni aydan dolayı aynı çıkış ve inişler oluyor bütün burçlar etkileniyor.

7 Kasım da Türkiye’ de üzücü haber olacağı düşünülüyor asıl yeni ay o zaman daha fazla üzücü olaylar olacak. Herkes yükseleninin bilmeli tek burç etkisi az oluyor . Seray Sever bir çok bilgi ile ekrandakileri bilgilendirdi.