Her Yerde Sen Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 21:30
0

Yaz aylarının yaklaşmasıyla sezon dizilerinin finallerinin yaklaşması üzerine yaz dizileri birer birer vitrine çıkmaya başladı.

İşte Yayınlanacağı Kanal

Yaz ekranının en çok dikkat çekecek yapımlarından birisi de Her Yerde Sen olacak. Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç‘ı buluşturan dizi Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Son Dizisinden Ayrılması Olay Yaratmıştı

Son olarak Kardeş Çocukları dizisinde olan alan Furkan Andıç diziden sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Ancak Andıç’ın Her Yerde Sen dizi projesi için Kardeş Çocukları’ndan ayrıldığı gelen haberler arasında. Dizinin diğer bir başrol oyuncusu olan Aybüke Pusat ise son olarak Şahin Tepesi dizisinde boy göstermişti.

Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Romantik komedi dizilerinin tavan yaptığı yaz ekranında Her Yerde Sen dizisi de izleyicilerin beğenisine sunulacak. Fox tv ekranlarında yayınlanacak olan Her Yerde Sen dizisinin yayın tarihi tam olarak açıklanmadı.

Her Yerde Sen Dizisi Konusu

Aynı evde yaşamak zorunda kalan keçiler gibi inatçı Kerem ile Selin’in karşı koyamadıkları aşk hikâyeleri Her Yerde Sen dizisinde anlatılıyor. Bu iki keçiden birinin çalıştığı şirkete diğeri de yönetici olarak atanınca durumlar işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Fox tv’nin iddialı yapımlarından olan Her Yerde Sen dizisinin sloganı ise şöyle; “Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir…”

Her Yerde Sen Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin başrollerinde yer alan genç oyuncular Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın yanı sıra Binnur Şerbetçioğlu, Ali Yağcı, Ayşe Tunaboylu, Aslıhan Malbora, Aziz Caner, Ali Gözüşirin, Barış Yıldız, Ali Barkın, Deniz Işın ve Cem Cücenoğlu yer alıyor.

Karga Film tarafından hayata geçirilen Her Yerde Sen dizisinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar yer alıyor. Dizinin senaryo yazarlıklarını ise Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer yapmakta.

Bakalım romantik komedi tarzındaki yaz dizisi Her Yerde Sen beklenen çıkışı gösterip reyting listelerinde istenilen başarıyı gösterebilecek mi? Aybüke Pusat ile Furkan Andıç çift olarak izleyicilerin beğenisini kazanacak mı?