KADIN DİZİSİNİN 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!


Güncelleme: 12 Ocak 2019 : 23:14
0

Yılbaşı tatiline giren dizilerin yavaş yavaş, çekim ekibindeki yerlerini aldığını paylaşmıştık. Bununla beraber, tatil sonuna gelirken fragmanlar da yayınlanmaya başladı. En son yayımlanan 45.bölümüyle sezona es veren, Kadın dizisinin 46.bölüm fragmanı sonunda ekranlardaki yerini aldı. İşte detaylar…

46.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Başrollerde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin, oldukça merak edilen yeni bölüm tanıtımı çıktı.

FRAGMANDAN KESİTLER

Sarp, Bahar’ı ve çocukları alıp arabayla kaçarken, Bahar’ın aklının evde olduğu dikkat çekiyor. O sırada, Bahar’ın evinin sokağına, çatışmadan sonra ambulans ekiplerinin geldiği görülüyor. Enver, sokakta endişeli bir şekilde, kapının önündeki Arif’i süzerken, kapıdan neyin çıkacağını da merak ediyor. Bu sırada, içeriden ambulans ekipleri sedyede, üstü kapalı bir ceset çıkarıyor. Enver şok içerisinde gözünü sedyeden alamazken, Arif elleri kanlı bir şekilde ve üzgünce Enver’e bakıyor. Ancak ölen kişinin kim olduğu ne yazık ki belirtilmiyor. Bahar, Sarp ve çocuklar arabada giderken, Sarp, Bahar’ın isteği üzerine Münir’i arıyor. Büyük ihtimalle Münir ona birinin öldüğü haberini veriyor. Ancak Sarp üzgün bir ifadeyle telefonu kapatıp, Bahar’a bir sorun olmadığını söylüyor. Bahar bir nebze rahatlasa da, Sarp onu üzmemek için durumu bozmuyor.

46.bölüm fragmanı

 

 

KİM ÖLDÜ?

Ölen kişinin kim olduğu büyük bir merakla bekleniyor. Oynayan kadın oyunculardan birinin, diziden çıkacağı söyleniyordu. Ancak isim olarak açıklanmamıştı. Büyük ihtimalle, ölen kişinin Ceyda, Yeliz ya da Hatice karakterlerinden biri olması tahmin ediliyor. Bu üç karakterden birinin yeni bölümlerde rol almayacağı da anlaşılmış oluyor. Sorunun cevabını 22 Ocak Salı günü yayınlanacak yeni bölümde alacağız.

YAYINLANAN SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kadın dizisinin yayınlanan 45.bölümünü bir hatırlayacak olursak, Suat, kızının daha fazla üzülmemesi için Sarp’ın artık hayatlarından tamamen çıkması gerektiğine kanaat getirmişti. Münir’in ona söylediği haberle de istediği şansın ayağına geldiğini anlamıştı. Nezir’in, Bahar ve çocukları Tarlabaşı’ndan kaçırmak için gece harekete geçeceğini bildirmişti. Bu yüzden de bir şekilde kaçırılmalarına engel olmaları gerektiğini, Sarp’ın eğer onları kurtarmaya kalkarsa ölebileceğini belirtmişti. Fakat Suat bu duruma mani olmayı soğukkanlı bir şekilde red etmişti. Sarp’ın ölmesinin herkes için daha iyi olacağını ve Pırıl’ın terk edilmektense, ölüm acısını daha kolay atlatacağını söylemişti. Hava karardığında, Sarp Bahar ve çocukları kurtarmak için soluğu beklendiği gibi Tarlabaşı’nda almıştı. Bahar başta gitmek istemese de, hayatlarının tehlikede olduğunu anlamıştı. Hep beraber evden çıkarken, Nezir’in adamları onları karşılamıştı. Arabaya binip kaçtıklarını düşünürken apartmanın içinde silah patlamıştı.