4N1K Yaprak Ayvaz Kim? Kaç Yaşında? Gözde Mutluer İnstagram Adresi


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 11:04
1

2018 yaz sezonu dizilerinden Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan 4N1K dizisi tanıtım fragmanı yayınlanmasıyla dizide rol alan oyuncuların kim olduğu merak konusu oldu. 4N1K yaprak Ayvaz kim gerçek gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı Instagram ve Twitter hesabı nedir gibi soruların cevabı haberimizde.

4N1K Yaprak çevresindeki diğer kızlara pek benzemez topuklu ayakkabı ile kesinlikle Yıldızı barışmaz Converse derim olmadan asla kafasında olan bir kız. Annesi ve babasının bu hayattaki n ağır İmtihanı okulda hiç rahat durmaz kanalı ve uzaklaştırma konusunda kimse eline su dökemez. Yaprak Ayvaz Ali’nin aşık olduğu fakat yıllardır açılamadı nadide bir çiçek. Tahammül edemediği kelimeler vardır bunlardan biri etek ,diğeri pembe renk şimdi Yenilerde sırık kelimesi yani Barış.


4N1K Dizisi Bade Kim? Yaşı Boyu Sevgilisi Oynadığı Diziler  <<<Tıklayınız


4N1K dizisi Yaprak Ayvaz gerçek adı Gözde Mutluer’dir Gözde Mutluer 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncuğa küçük yaşta el atan Gözde Mutluer birçok reklam filminde kendini göstermiştir. Bunlar sırasıyla Biskrem, Ülker çikolata, Avea, Rokko, Turkcell, Algida gibi önemli markaların yüzü olmuştur.

4N1K dizisi yaprak Ayvaz oynadığı diziler ise yaşına göre oldukça fazladır. 2009 yılında dizi sektörüne el atan Gözde Mutluer ilk olarak Show TV’nin meşhur dizisi Melekler Korusun la adım attı. Burada kendine yer bulan Gözde Mutluer arkasından Tövbeler Tövbesi dizisinde Songül karakteriyle, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi,2015_2016 yıllarında yayinlanan Asla Vazgeçmem dizisinde Yağmur ismiyle ve Kördüğüm gibi iddialı dizilerde rol aldı.

Gözde Mutluer birçok filmde de rol aldı 2012 yılında Pelin olarak dağ filminde 2013’te Sıla olarak Benimle Oynar mısın filminde 2015’te Ayşe olarak kardeşim benim filminde 2017 ve 2018 yani şu anda yaprak ismiyle 4N1K dizisinde kendini gösterecek. Siz 4N1K Dizisinden önce Gözde Mutluer’i tanıyor musunuz? Hangi dizi yada film ile tanıdınız?

Comments are closed.