4N1K Cihan Kim? Gerçek Adı Ne? Cihan Şimşek Kaç Yaşında Hangi Dizide Oynadı?


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 10:49
1

Birimiz kızımız kızımız hepimiz için diyen gençlerden oluşan 4N1K dizisi Fox TV ekranlarında sizlerle olacak. Aşktan okuldan ailelerinden yan yüzleri gülmemiş olan her zorluğu birbirine tutunarak aşan 5 gencin hayat hikayesi. 4N1K Sinan, aşk formüllerinin kitabını yazan, hayatın anlamını erkek dergilerindeki tüyolar da bulan komedi uzmanı bir çocuk. 4N1K Sinan kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler merak edilen sorular haberimizde.

Sinan Yorulmaz Aşk formüllerini bildiğini zannetse de bu zamana kadar okuduğu kitaplardakinin benzeri olmayan bir kıza tosladı. Hiç beklemediği bir kızla karşılaştı, müdür kızı Yelda. Hal böyleyken hala hoşlandığı Yelda’nın müdürün kızı olduğunu bilmiyor öğrendiğinde neler olacak merakla bekleniyor.


4N1K Dizisi Yelda Kimdir? Oynadığı Diziler, Nereden Tanıyoruz?


Sinan anne ve babası yıllar önce boşanmış fakat annesine deliler gibi bağlı bir çocuk. Annesi güzel bir bayan göz önünde bekar da olunca okul müdürü annesine gönlünü kaptırır. Hikaye ise şöyle devam eder. Aşık çocuklar annesinden ve babasından, anne baba ise aşklarını çocuklardan saklar durur. Dizimiz başlayınca nereye kadar saklanacak bu aşk ortaya çıkacak.

Gelelim Sinan’ın gerçek adı ne? 4N1K Sinan kaç yaşında? 4N1K Sinan’ın gerçek adı Cihan Şimşek. Cihan Şimşek 1992’de Almanya’da dünyaya geldi. Yaşına göre birçok yapımda yer aldı. 4N1K  Sinan’ın oynadığı dizileri sıralayacak olursak ilk deneyimini 2008 yılında bez bebekte Selim karakteri ile yaşadı. Arkasından Zil Çalınca’da Metehan, Bir Yastıkta Poyraz, Beni Böyle Sev Deniz, Medcezir’de Ali, 2016 yılında Hanım Köylü, 2018 yılı yaz sezonu dizisi olan 4N1K Sinan karakterine hayat verdi.

Cihan Şimşek İnstagram Hesabı: tcihansimsek. 25 yaşındaki Sinan yani Cihan Şimşek için siz ne düşünüyorsunuz? Genç yaştaki bu performansını nasıl buluyorsunuz? Geleceği parlayan oyuncumuza şimdiden başarılar diliyoruz.

Comments are closed.