4N1K Sırık Kim? Barış Ozansoy Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 11:19
0

4 adam ve bir kızdan olan 5 kişilik sıkı arkadaşlığın hikayesi. Dizide yaprak rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Barış’in oyunları ile hayatı değişen yaprak bu değişim kendisini kızların dünyasına doğru itmiştir. Ve sonunda seçim yapmak zorunda kalır ya masal prensini ya da gamzeli kahramanı seçmek zorundadır. Peki burada rol alan 4N1K Barış kimdir? Barış’ın oynadığı diziler nelerdir gerçek hayatta sevgilisi var mıdır haberimizde.

Namı diğer sırık olan Barış Ozansoy, hayatta bir adım önde başladığını düşünür. Çünkü soy ismi her şeyin önünde gelir. Ozansoy ailesinin Veliahtıdır. Özgüveni bu yüzden tavan yapmıştır. Hayati çok dikkate almaz. Herkesin ilgisini çekmeye bayılır rekabet etmek onun vazgeçilmezidir. Bir şeyi elde etmek için çaba sarf etmeden o ona kavuşur. Eğer rekabet edilecekse tek gündemi o olur. Motosiklet sürer, basketbol basketbol oynar bunlardan asla ve asla vazgeçmez anne babasını küçük yaşta kaybetmiş babaannesi tarafından büyütülmüş eğlenceli serseri tatlı bir gençtir.


4N1K Cihan Kim? Gerçek Adı Ne? Cihan Şimşek Kaç Yaşında Hangi Dizide Oynadı?


Peki 4N1K Barış’ın gerçek adı nedir? 4N1K sırık kimdir? Kaç yaşındadır diye soranlar için sırık gerçek adı Burak yörüktür. Burak Yörük İstanbul’da 1995 yılında hayata merhaba demiş ve ve çok küçük yaşta oyunculuğa adım atmıştır. Çocuk oyuncu olarak televizyon ekranlarında gördüğümüz Burak yürüt Beykent Üniversitesi’nin tiyatro bölümünde hala eğitimine devam etmektedir .


4N1K Ali Kim? Ali Tekelioğlu Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler Neler?


4N1K Barış’ın oynadığı diziler çok fazla olmasa da yaşına göre kendini geliştirmeyi başarmıştır. Ben Onu Çok Sevdim dizisinde 2013 yılında rol alırken,  20 dakika dizisinde Tayfur karakteri ile ekranlara geldi. Biz boşanıyoruz dizisinde Can Can olarak tanıdığımız Burak Yörük 4N1K Barış karakteri ile 2018 yılının yaz sezonunda Fox TV ekranlarında olacak.