4 Aralık MasterChef’te Kim Elendi? MasterChef Türkiye’ye Kim Veda Etti?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 00:31
0

Tv8 ekranlarında yayınlanan yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye‘nin son bölümünde yarışmaya kim veda etti?

Masterchef’te kim elendi? MasterChef Türkiye’de kim elendi? MasterChef’te kim dokunulmazlığı kazandı? Masterchef’te kim dokunulmaz oldu? MastreChef’te kimler elemeye kaldı? Masterchef’te kim eleme adayı oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasında çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Altı yarışmacının kaldığı programa bugün bir isim daha veda edecek.

MasterChef Türkiye’nin 3 Aralık Pazartesi yayınlanan bölümünde eleme oyununa Meltem ve Uğur kalmış, yemeği daha az beğenilen Meltem ilk eleme adayı olmuştu?

Bakalım 4 Aralık Salı günü tv8’de yayınlanacak olan MasterChef Türkiye‘nin yeni bölümünde Meltem’le birlikte kim eleme adayı olacak ve jüri üyelerinin seçimiyle kim yarışmaya veda edecek.

KİMLER FİNALİST OLDU?

Dokunulmazlık madalyası almaya hak kazanan ilk isim Kerem oldu. Masterchef Hakan’dan sonra Kerem de finalist olmaya hak kazandı.

Meltem’in eleme adayı olduğu için Kerem ve Hakan’ın dokunulmaz olduğu için yarışamadığı dış mutfak etabında Kerem, Burcu ve Eslem diğer dokunulmazlık madalyası için mücadele etti.

Oyun sonucunda dokunulmazlık madalyası almaya hak kazanan üçüncü isim Uğur oldu. Uğur da Hakan ve Kerem gibi finalist olmayı garantiledi.

MASTERCHEF’E KİM VEDA ETTİ?

Dokunulmazlık yarışında başarılı olamayan üç kadın yarışmacı Meltem, Eslem ve Burcu arasında eleme oyunu oynandı.

Son eleme oyununda merengli bir tatlı yapan yarışmacılar MasterChef Türkiye jüri üyelerine yemeklerini beğendirmeye çalıştı.

MasterChef Türkiye jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Hazer Amani eleme oyunun en iyisi olarak Meltem’i seçti. MasterChef Meltem de dokunulmazlık madalyası almaya hak kazanan isimlerden biri oldu.

4 Aralık Salı günü tv8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yarışmaya veda eden isim Eslem oldu. Burcu ise dokunulmazlık madalyasını kazanan son isim oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında finale yaklaştıkça heyecan artıyor. Yarışmaya sadece beş yarışmacı devam ediyor. Bakalım haftaya hangi yarışmacı MasterChef Türkiye’ye veda edecek?