3 Aralık MasterChef’te Kim Eleme Adayı Oldu? Takım Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 08:51
0

Tv8 ekranlarının beğeniyle izlenen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye‘de yeni hafta heyecanı yaşanıyor.

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümü 3 Aralık Pazartesi günü Tv8 ekranlarında izleyici ile buluştu.

MasterChef’te çeyrek final heyecanı!

Finale sayılı haftaların kaldığı yarışmada yarışmacılar eleme adayı olmamak için kıyasıya bir mücadele içine girdi.

İLK OYUN KAPTANLIK İÇİN

Yeni haftanın ilk oyununda kaptan olmak için yarışacak olan MasterChef Türkiye yarışmacıları yaptıkları su böreklerini MasterChef Türkiye jüri üyelerine beğendirmeye çalıştı.

KİM KAPTAN OLDU?

Kaptanlık yarışı sonunda jüri üyeleri en çok Uğur’un su böreğini beğendi ve Uğur mavi takımın kaptanı oldu. Mavi takımın kaptanı Uğur karşısına kırmızı takımın kaptanı olarak Eslem’i seçti.

3 Aralık Pazartesi MasterChef Türkiye kim kaptan oldu? Masterchef Türkiye son bölüm kaptanlık yarışını kim kazandı? 3 Aralık MasterChef kaptanlık yarışının sonucu ne?

TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye‘nin son bölümünde takım oyununu kim kazandı? Kim eleme adayı oldu?

MasterChef Türkiye’nin 3 Aralık Pazartesi günü yayınlanan bölümünün ilk takım oyununda yarışmacılar tuzda balık ve ayva tatlısı yaptı.

Takım oyunu sonunda yemekleri en beğenilen taraf kırmızı takım oldu. Kırmızı takımda yer alan kaptan Eslem, Kerem ve Hakan böylece eleme oyununa katılmaktan kurtulmuş oldu.

Mavi takım yarışmacıları kaptan Uğur, Burcu ve Meltem ise önce dokunulmazlık oyunu oynadı. Islama köfte yapan yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için yarıştı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef Türkiye yarışmacısı Burcu en güzel ıslama köfteyi yaparak dokunulmazlığı almaya hak kazandı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye’nin 3 Aralık Pazartesi günü yapılan haftanın ilk eleme oyununda Uğur ve Meltem çılbır yaparak yarıştı. En güzel çılbırı yapan kişi jüri üyeleri tarafından seçildi ve elenme adayı olmaktan kurtuldu.

MasterChef Türkiye jüri üyeleri Hazer Amani, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya en güzel çılbırı yapan kişinin Uğur olduğunu açıkladı ve böylece Meltem eleme adayı olan kişi oldu.

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde kim eleme adayı oldu? 3 Aralık MasterChef Türkiye takım oyununu kim kazandı? MasterChef’te kim eleme adayı oldu? 3 Aralık MasterChef eleme adayı kim?