3 Adam TV 8’de Neden Yok? Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 00:25
1

3 Adam neden artık yayınlanmıyor? 3 Adam kanal mı değiştirdi? 3 Adam TV 8’den ayrıldı mı? 3 Adam başka bir kanalda mı başlayacak?

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç‘un hazırlayıp sunduğu 3 Adam programı, geçtiğimiz sezonlarda TV 8 ekranlarında başlamıştı. Canlı olarak başlatılan program Beyaz Show tarzında yayınlanıyordu.

Beyaz Show’da yaşanan olay sonrasında 3 Adam programı da bant yayından yayınlanmaya başladı. Bant yayının programın kalitesini ve inandırıcılığını düşürdüğünü düşünen seyirciler de programa olan ilgilerini kaybetti.

Reytinglerin düşmesinin ardından 3 Adam geç bir saate alındı. Ancak bu da durumu düzeltemedi. 3 Adamın yeni sezonda akıbetinin ne olacağı düşünülürken açıklama Eser Yenenler’den geldi.

Son zamanlarda magazin kulislerinde sık konuşulan bir isim olmaya başlayan Eser Yenenler sosyal medya hesabında böyle bir paylaşım yaptı. Bahar Candan ve Murat Boz’u evindeki partiye çağıran ve Aslı Enver ile ayrılığına sebep olarak gösterilen Yenenler, son zamanlarda paylaşımlarını da azaltmıştı.

Eser Yenenler’in yaptığı bu açıklama yeni sezonda başka bir kanalda olma ihtimallerini akıllara getirdi. Doğru yer betimlemesi yapan Eser Yenenler’in açıklamasında Tv 8’e de ufak bir gönderme yaptığı iddia ediliyor.

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programında arkadaşlıklarını ilerleten üçlü hep hayalleri olan üçlü bir program yapmayı da Acun Ilıcalı sayesinde gerçekleştirdikleri için büyük bir minnet duyuyorlardı. Her sene Survivor adasına giderek yarışmacıların skeçlerini de yapan üçlünün bu sezon Dominik’e neden gitmediği de merak konusu olmuştu.

3 Adam, yeni sezonda kaldığı yerden devam etmeyebilir. Farklı içeriklerle farklı bir kanalda ekranlara gelebilir. Yeni kanalının Star Tv olacağı da iddia edilse de henüz durum netlik kazanmadı.

Siz 3 Adam’ın kanal değiştirmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Tv 8’den ayrılmaları doğru bir karar mı? Farklı bir format yapmalılar mı? Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.