3 Adam Ne Zaman Başlıyor? 2017-2018


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 21:12
0

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen eğlenceli Talk Show programı 3 Adam yepyeni bölümleriyle çok yakında başlıyor. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın renkli sunumu ve birbirinden ünlü konuklarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan 3 Adam’ın yayın tarihi açıklandı. 

2013 yılında yayınlanmaya başlayan program 4 sezon boyunca başarıyla ekrana gelmeye devam etti. Fakat haziran ayında sezon finali yapan programın yayından kaldırıldığı yeni sezonda ekranlarda olmayacağı iddia edilmişti.

3 Adam TV 8’de Neden Yok? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Programın sunucularından Eser Yenerler’in  Acun Ilıcalı ile ters düştüğü bu sebeple 3 Adam’ın 2017-2018 sezonunda ekrana gelmeyeceği söylenmişti. Ancak Eylül ayında sevgilisi Şeyma Subaşı ile dünya evine giren Acun Ilıcalı’nın düğününe katılan Eser Yenerler söylentilerin gerçeği yansıtmadığını göstermiş oldu.

Cumartesi akşamları TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan 3 Adam izleyenlere renkli ve eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

Geçtiğimiz sezonlarda Cem Yılmaz, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Serenay Sarıkaya, İrem Derici ve Acun Ilıcalı gibi birbirinden ünlü isimleri konuk eden 3 Adam Ocak ayında yayın hayatına tüm hızıyla devam edecek.

Programın ilk konukları şimdiden merak ediliyor. Bizim tahminimiz Tv8 ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye jüri üyeleri olacağı yönünde. Yıldız Tilbe, Hadise, Gökhan ve Murat Boz’un 3 Adam’ın ilk bölümünde konuk olacaklarını düşünüyoruz.

Ekranların fenomen Talk Show programı 3 Adam Ocak ayında yepyeni bölümleri ile TV8 ekranlarında başlıyor…